2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
ان شاالله البته اونا خودشون رو بهترین ادم روی کره زمین میدونن و اعتماد به نفس کاذب فوق بالایی دارن ...

راستش الان دیگه همه خودشون رو کاملترین و نرمالترین ادم روی زمین میدونن .مادر شوهر شما خودش رو احتمالا  با مادرشوهرش و اشخاص زمان خودش مقایسه میکنه برای همین این نظر رو داره . من اگر بودم همون موقع دستش رو میوردم پایین . دستم رو مینداختم روی شونش با حالت محبت امیز شبیه بغل کردن  و با لبخند میگفتم منم عروس خوبی ام شما هم مادر خوبی هستی . خیلی شما رو دوست دارم . میچسبیدم بهش  ترجیحا جلوی همسر  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش الان دیگه همه خودشون رو کاملترین و نرمالترین ادم روی زمین میدونن .مادر شوهر شما خودش رو احتمال ...

شوهرم مدام به خونوادم بدوبیراه میگفت بخصوص به مامانم و منم جگرم میسوخت و پدرشوهرم جلوی در واستاده بودن بحالت دفاع از مادرشوهرم که اگه حرفی بزنم سه تایی جنازمو تحویل بدن

من فقط یبار به خونوادم گفتن اگه روزی مردم حتما منو ببرین پزشک قانونی

بس که ازشون میترسم 

پس خیلی اذیت کردن انگار

خیلییییی

شوهرم ازدواج دومش هست اونا میگفتن ما طلاقش دادیم بعدها فهمیدم دختره جونش رو ازاد کرد

منم تو بارداری بخاطر خیلی مسایل موجه که خونوادم اتفاقی متوجه شدن چون هیچوقت نمیگفتم رفتم دادگاه برای جدایی ولی باردار بودم و باید صبر میکردم

الانم بخاطر بچم میسوزم و میسازم

شوهرم مدام به خونوادم بدوبیراه میگفت بخصوص به مامانم و منم جگرم میسوخت و پدرشوهرم جلوی در واستاده بو ...

ای وای برای چی اخه؟

حواست باشه اگر خدایی نکرده دست روت بلند کرد حتما برو پزشکی قانونی و پیگیری کن . بعضی ها رو مدارا میکنی باهاشون بدتر میشن ...

ای وای برای چی اخه؟ حواست باشه اگر خدایی نکرده دست روت بلند کرد حتما برو پزشکی قانونی و پیگیری کن . ...

هیچوقت یادم نمیره روز اول عید ۹۷تو خیابون طوری منو زد و دستمو گرفت که نتونم فرار کنم النگوم شکست و دستمم زخم شد😔

هیچوقت یادم نمیره روز اول عید ۹۷تو خیابون طوری منو زد و دستمو گرفت که نتونم فرار کنم النگوم شکست و د ...

ای وای ناراحت شدم . واقعا خدا به راه راست هدایتش کنه . عزیزم الان بارداری خاطرات بد رو نیاز تو ذهنت . امیدوارم بچه که به دنیا میاد خوش قدمیش باعث بشه پدرش تغییر کنه

خداییش و انصافا خیلی بهتر شد هم اخلاق خودش هم خونوادش ولی بازم حرص درآرن

بازم خدا رو شکر جای امیدواری هست . بعضی از مردا که اصلا درس نمیگیرن . خوبه که تغییر کرده . چشم و گوش شیطون کر 

ای وای ناراحت شدم . واقعا خدا به راه راست هدایتش کنه . عزیزم الان بارداری خاطرات بد رو نیاز تو ذهنت ...

من یه پسر سه ساله دارم و اصلا بچه نمیخواستم ولی با وجود جلوگیری با کا‌... باردار شدم😔 خیلی تو شوکم

بازم خدا رو شکر جای امیدواری هست . بعضی از مردا که اصلا درس نمیگیرن . خوبه که تغییر کرده . چشم و گوش ...

آره بازم شکر

خیلی اعجوبه بود دیگه همه کاره همه فن حریف

بابام برام گریه میکرد الهی بگردم

من یه پسر سه ساله دارم و اصلا بچه نمیخواستم ولی با وجود جلوگیری با کا‌... باردار شدم😔 خیلی تو شوکم

عزیزم خدا حفظش کنه . دیگه حکمت و سرنوشته . شاید قراره اوضاع خیلی بهتر از این بشه ....

وااااای خوشبحالت من که التماس میکنم نمیمونن به نظرم برکت و روزی با خودشون میارن مامان باباها 

من از خدامه بیان بمونن اگه تحمل منو داشته باشن خودم جرررر میدم واسشون یه روز که میمونن😂😂😍😍😍

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹