2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه شوهرم میگفت با یه بچه ممکنه یه روز ازم جدا شی باید دوتا بچه داشته باشیم برای همین بهش مشکوکم ا ...

اتفاقا میخواستم بگم ولی گفتم بهتره مسکوت بمونه . مردا خیلی زرنگن ...یه جور بهش بفهمون ( نه با دعوا و درگیری) وجود بچه باعث نمیشه که بسوزم و بسازم . یهو قید خودت و بچه رو میزنم .بترسون ولی اینکارو نکنی ها .عزیزم در قبال فرزند مسئولی ....

اتفاقا میخواستم بگم ولی گفتم بهتره مسکوت بمونه . مردا خیلی زرنگن ...یه جور بهش بفهمون ( نه با دعوا و ...

متاسفانه یا خوشبختانه خیلی بچه دوستم خیلیییییییییی

فقط به عشق پسرم اینکه پدر خودش بالاسرش باشه و کمبود پدر نداشته باشه موندم اگرم برم حتما با بچه میرم

بارها گفتم خطاهات تکرار بشه دیگه موندنی نیستم

سرِ کوچیک چیه دیگه😅😅😅 فقط حرص نخور چون بهر حال کارِ خودشون رو میکنن

امضات امضات امضات😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سر اینکه چرا شامو دیر اماده کردم با وجوداینکه گفتم لکه بینی دارم باید استراحت کنم سروصدا و دعوا راه ...

گلم خودت رو ناراحت نکن بعضی ها شکمشون که گرسنه باشه چنان عصبی میشن که مغزشون از کار می افته ....باید شرایط رو درک میکرد . عزیزم یکم اشک بریز سبک میشی . الانم بارداری  حساس تر  شدی  باید روحیت رو حفظ کنی . چند تا کلیپ و فیلم کوتاه دانلود کن سرگرم باشی . به خودت روحیه بده . اجازه نده از پا بیوفتی.

متاسفانه یا خوشبختانه خیلی بچه دوستم خیلیییییییییی فقط به عشق پسرم اینکه پدر خودش بالاسرش باشه و کم ...

مادرا همینطوری هستند ...

خدا بچه هاتونو صحیح و سالم نگه داره ان شاء الله . 

ان شاالله البته اونا خودشون رو بهترین ادم روی کره زمین میدونن و اعتماد به نفس کاذب فوق بالایی دارن ...

ببین اگه شوهرت دست روت بلند کرد باید حتمن بری پزشک قانونی .بعدم کی گفته بخاطر بچه باید بشینی بسازی .اینایی که تو گفتی از داعشیا بدترن.به نظرم اگه جای تو بودم طلاقم می‌گرفتم .چجوری تو از گل نازک‌تر به مامانش نباید بگی .بعد اون به مامان تو باید فحش بده.من اگه جای تو بودم تو غذاشون سم میریختم بخورند.خاک قبرستون بردار هر دفعه میری اونجا بریز تو رختخواباشون یا توی غذاشون ولی خودت لب نزن.چرا انتقام نمیگیری.چرا فقط نگاه می‌کنی .مگه چندبار عمر میکنی .اعصابم خورد شده خیلی. کاشکی بحق امام زمان مادر شوهر پدرشوهرت درجا باهم سقط بشند جنازه تیکه تیکشون برا شوهرت بیارند 

هیچوقت یادم نمیره روز اول عید ۹۷تو خیابون طوری منو زد و دستمو گرفت که نتونم فرار کنم النگوم شکست و د ...

وای اینارو نوشتی میخوام یکاری کنم تا شوهرت دیگه از این غلطا نکنه .مگه شهر هرته.براچی تحمل میکنی برو دادگاه پدرش دربیار ح ر و م لقمه رو .چرا نمیکشیش .ی بار تو غذاش قرص خواب و مسکن قاطی کن بده بخوره درجا سنگوب می‌کنه .یا اینکه وقتی خیلی گرمشه و تشنشه آب خیلی یخ تگری بده بخوره تا زودتر بمیره از سرش راحت بشی .

اعصابم خورد شده 😑😂😂

وای اینارو نوشتی میخوام یکاری کنم تا شوهرت دیگه از این غلطا نکنه .مگه شهر هرته.براچی تحمل میکنی برو ...

عزززیززززم بگردم چقدر حرص خوردی🙈 اونموقع ها قبل موضوع جدایی رو اگه بگم خودش یه طوماره ولی گفتم بعد اون جریان خیلی خیلی بهتر شدن و شوهرمم قبول داره خیلی اذیتم کرده و بارها معذرت خواهی کرده که تکرار نمیشه تا الانم تا حد زیادی موفق بوده ولی ذاتش پرروان دیگه😥