2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
عزززیززززم بگردم چقدر حرص خوردی🙈 اونموقع ها قبل موضوع جدایی رو اگه بگم خودش یه طوماره ولی گفتم بعد ...

جدایی خودت و شوهرت ؟یا جدایی اون ؟

ببخشیدا همه مردا غلطاشون میکنند هر بلایی سر آدم میارند بعد میگند ببخشید .بعدم از کجا معلوم کاندوم خودش از عمد سوراخ نکرده باشه .که تو دوباره حامله بشی .بعدم مواظب باش العان با استناد به صحبت خودش که فکر می‌کنه با بچه دوم طلاق نمیگری،غیر مستقیم بهش بفمون که من اگه بخوام برام فرقی نداره طلاقم میگیرم.

ان شاالله البته اونا خودشون رو بهترین ادم روی کره زمین میدونن و اعتماد به نفس کاذب فوق بالایی دارن ...

ببین قدیما محله مادربزرگم دوتا از همسایه هامون با هم دعواشون شد خب بعد زن یکیشون خیلی بد و بیرا گفت و کتک کاری و وحشی بازی درآورد.بعد این یکی هم رفته بود پیش ی دعانویس دعا گرفته بود .اومد گذاشت بای دیوارشون که مادربزرگم دیده بود پرسیده بود چیه گفته بود بشین ببین سزای آدم پررو و حسی .مامان جونم می‌گفت تا دو روز اینقدر همشون همدیگر تو خونه،خانوادگی ، زدن که جنازه هاشون آمبولانس اومد برد.بعد امثال منو تو باید اینقدر زیر دست این قوم ظالمین شوهر شکنجه روحی بشیم .من تو فکرمه اینکارو باهاشون بکنم تا یکم آروم بشم.العان تو گفتی همش یاد خودم میوفتادم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدایی خودت و شوهرت ؟یا جدایی اون ؟ ببخشیدا همه مردا غلطاشون میکنند هر بلایی سر آدم میارند بعد میگند ...

یبار تا مرز جدایی رفتیم ...

بعد اون تا حد زیادی ادم شدن...

نمیدونم شاید عمدا سوراخ کرده ولی الان خونریزی دارم 😭

ولی خدا جوابشون رو بدجور داد

درست همون ماهی که اومدن و هرچی از دهن مادرش دراومد بهم گفت منم ۵ماه باردار بودم برمیگردن و یه معامله سراسر ضرر میکنن که بعدش پدرشوهرم از فکرو خیال ضررش عصبی میشه و مادرشوهرم همش گریه و ناراحتی تا بعد دوسال و کلی دوا درمون طوریکه خودمم گذشتم ازشون و دلم سوخت آخرش خودمون بردیمش بیمارستان روانی دوماه  بستریش کردن و با ده بار جلسات شوک الکتریکی تازه بهتر شده

هربار هم مادرشوهرم چیزی یاد شوهرم میده مادرشوهر دخترش هم همون کارو میکنه شوهرمم میره واسطه

چوب خدا صدا نداره

ببین قدیما محله مادربزرگم دوتا از همسایه هامون با هم دعواشون شد خب بعد زن یکیشون خیلی بد و بیرا گفت ...

ببخشید من دخالت میکنم پای دلسوزیم بزار حرفامو.اگه خدایی نکرده دست روت بلند کرد باید بری پزشکی قانونی که پرونده برات تشکیل بدهند و سند و مدرک جمع کنی .ی روز بدردت میخوره.

یبار تا مرز جدایی رفتیم ... بعد اون تا حد زیادی ادم شدن... نمیدونم شاید عمدا سوراخ کرده ولی الان خ ...

قربون خدا برم که چوبش صدا نداره.کاش گذاشته بودی تو همون بیمارستان روانیا میمرد به درک واصل میشد.همش تو قنوت نمازات از خدا بخواه بگو خدایا مادرشوهرم به درک واصل کن .خدایا مادرشوهرم هلاک کن .باورت نمیشه من  تو نماز میگم العان مادرشوهرم رو به موته دیگه نفسای آخرش می‌کشه ایشالا.فقط از خدا خواستم شوهرم و خواهرانش یجوری داغ مادر ببیند که کمرشون خورد بشه .

منم خیلی عذاب کشیدم خیلی که العان همه موهام تو سن و بیست و نه سالگی سفید شده .همش خودم میخورم که خدایا چرا قدرتی بهم ندادی که براشون تلافی کنم انتقامم بگیرم.

قربون خدا برم که چوبش صدا نداره.کاش گذاشته بودی تو همون بیمارستان روانیا میمرد به درک واصل میشد.همش ...

اینطوری که فقط خودت رو عذاب میدی من هیچوقت نفرین نکردم و نمیکنم راضی به مرگ یا بیماریشون هم نیستم

فقط میگم خدا هدایتشون کنه

من فقط واگذار میکنم به خدا و خودم رو سبک میکنم

والله سمیع البصیر

خدا هم شنواست هم بیناست

چندبار روت دست بلند کرده ؟غلط کرده

دیگه با سکوتم و ادامه ندادنم اجازه نمیدم دست روم بلند کنه خیلی عصبی همش صداشو میبره بالا بچم شوکه میشه موقع بارداریمم فرار میکردم تو اتاق درو قفل میکردم

اینطوری که فقط خودت رو عذاب میدی من هیچوقت نفرین نکردم و نمیکنم راضی به مرگ یا بیماریشون هم نیستم ف ...

عزیزم توروخدا اینقدر خوب نباش .والا اینایی که تو گفتی قوم یاجوج و ماجوجند گور به گور شده ها .مادر شوهرت العان خبر مرگش روپاشده که بتونه بتازونه .مادرشوهرت زمین گیرم بشه خوبه .دیگه نمیتونه کاری بهت داشته باشع

دیگه با سکوتم و ادامه ندادنم اجازه نمیدم دست روم بلند کنه خیلی عصبی همش صداشو میبره بالا بچم شوکه می ...

احمق روانی .اگه فرار نمیکردی چی می‌شده .بچه بیچاره رو چقدر میترسونده مرتیکه

عزیزم توروخدا اینقدر خوب نباش .والا اینایی که تو گفتی قوم یاجوج و ماجوجند گور به گور شده ها .مادر شو ...

مطمئن باش تا وقتی به عمد کسی رو اذیت کنه اذیت میشه

همچینم رو پا نیست همش خودزنی و خودخوری داره از دست بی عقلیاش😬

مطمئن باش تا وقتی به عمد کسی رو اذیت کنه اذیت میشه همچینم رو پا نیست همش خودزنی و خودخوری داره از د ...

خخ ایشالا زودتر بمیره راحت بشی از دستش.فقط برات دعا میکنم مادرشوهرت و هرکسی از خانواده شوهرتکه اذیتت می‌کنه به درک واصل بشه .هرکس میخواد باشه