2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

2696 بازدید | 211 پست

بچها امشب رفته بودیم به مادرشوهرم اینا یسر کوچیک بزنیم..این روزای قرنطینه شوهرم همش براشون چند روز یبار خرید میکنه میبره...

خلاصه ک با خنده مادرشوهرم گفت خببب یه چندروز دیگه بیایم خونتون چند روز بمونیم😐😐😐منم با حالت خنده سر تکون دادم...

خیلی عصبی شدم...میدونه الان حالم بخاطر این کرونا خوش نیست...حوصله ادم دوروبرم ندارم...مامان خودمو بزور میبینم..دیگه شوهرم مجبوره براشون خرید کنه منم مجبورم برم سربزنم...بعد میگه بیایم چندروز بمونیم😐😐خونهاشون با خونه ما چ فرقی داره؟؟؟هربارم دعوت میکنم بیان خونمون شبشم میمونن😑

خداروشکر تو یه شهریم...اه اه اه

بنظرتون من خیلی حساس شدم یا حرف و کارشون رو مخه؟؟؟؟

رو مخه درکت میکنم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم چیشده حالا حق نداره خونه بچش بره؟ بعدشم وقتی ادم یه جایی میره باید منتظر این باشه ک طرفم میاد خونش 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)