2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست

چند روز زیاده من خودم نه میتونم چند روز خونه کسی بمونم نه دوست دارم کسی بیاد خونم چند روز بمونه 😅

یه شام یا ناهار میرم جایی بعدش بلند میشم خداحافظ

ولی مادرشوهر من ناهار بری انقد اصرار میکنه که شام بمون شام بمونی میگه خوابیدن بمون، آخرش هم بگی کار دارم میخوام برم میگه چیکار داری آخه!با يه لحنی انگار همه بیکار و علافن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار بگه تو دعوت نکن😐 اگه قراره قرنطینه باشه رفت و آمد نباشه توام نرو شوهرت خرید کنه خودش ببره بده ...

آره شما چرا میری اگرم شوهرت خواست بگو بهتره قرنطینه رو رعایت کنیم اگرم حتما بادعوت میان اگه بازم گفت بیایم بگو انشالله بعد اینکه اوضاع عادی شد بیاین چند روز بمونین پیشمون

بذار بگه تو دعوت نکن😐 اگه قراره قرنطینه باشه رفت و آمد نباشه توام نرو شوهرت خرید کنه خودش ببره بده ...

اخه میزارن تو رودربایستی ادمو...خب هی طرف میگه..میگه به جهنم بزار بیان تموم‌کنه دیگه...

اره احتمالا بعد این همینکارو باید کنم...هی میرم تاثیر بد میزاره روش

بیاد ولی دیگه لنگر انداختن کار اصلا خوبی نیست ازهمه لحاظ برای صاحب خونه بده من مخالف زیاد موندنم اصل ...

لابد اینا میرن میمونن شام و ناهار ک اونام میان دیگه شما مثلا خونه  خواهرت یا کس دیگه ای اصلا ناهار و شام نمونی خواهرت بیاد خونت میمونه؟ اگه قرنطینس حوصله هیچ کسو نداره اعصابش خورده خودشم نره خونه مردم بگه من حوصله هیچ کسو ندارم خودت برو خریداشوند انجام بده  اینطور ک اسی گفته پخت و پز فک کنم براش خیلی سخته در جواب یه کاربر گف اگه یه هفته بموونن ک خودمو میکشم هی بشور و هی بساب 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اونجوری ک خودمو میکشتم....هی بپز هی بشور...

قشنگ هر روز ساعت ۷ونیم ۸ بیدار میشن با سروصدا منتظر صبونه بعد خودشون دوباره میخوابن باید براشون ناهار درست میکردم بعد بیدار میشدن ناهار میخوردن و بعدم میرفتن بیرون میگفتن کرونا چیه 

بازم بگم یا توبه کردی؟!🤪

فک کردم چیشده حالا حق نداره خونه بچش بره؟ بعدشم وقتی ادم یه جایی میره باید منتظر این باشه ک طرفم میا ...

وااا اين ترفته بمونه ك چ لزومي داره تو شهر خودت بوي شب جايي بموني واااي يني من اصلا درك نميكنم ك بخوان ب هربهونه اي شب بمونن

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
آره شما چرا میری اگرم شوهرت خواست بگو بهتره قرنطینه رو رعایت کنیم اگرم حتما بادعوت میان اگه بازم گفت ...

اخه از اولش بدون من شوهرم خونهشون نمیره...تنها بره میگن لابد خانومت ازما ناراحته...منم مجبورم برم ک چیزی پیش نیاد...بعدم یدونه پسره و تو این وضع اجازه نمیده مامان باباش از خونه دربیان و خودش چندروز یبار زنگ میزنه مامانش ک لیست خرید بده بهش...

ولی بعد از این یجوری میپیچونم نمیرم

پدرشوهرمن وقتايي ك از سركار مياد شام خونه ما دعوتن يهو ميبينيم خوابش برده بااين حال بيدار ميشه ميرن يا مادرشوهرم بيدار ميكنه واقعا چ لزومي داره بمونن

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
تقصیر خودته که میری  دیگه نرو حرف زد هم بگو ما قرنطینه ایم نه میام نه بیاید والا من مادر شوه ...

خودم نباید برمو هی راحت برخورد نکنم باهاشون...منک دخترشون نیستم من عروسم...باید اینو خودم یادم بمونه