2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
اخه از اولش بدون من شوهرم خونهشون نمیره...تنها بره میگن لابد خانومت ازما ناراحته...منم مجبورم برم ک ...

خب عزيدم اگ ميبيني اونجوري فكر ميكنن قبلش يزنگ بزن بگو فلاني (همسرت)داره مياد مامانجون من ديگ نيمدم گفتم يوقت خطرناك نباشه بيرون الودس بيام خونه شما قشنگ زبون بريز اصلا هم يرات مهم نباشه ك كي ناراحت ميشه يا كي چه فكر ميكنه والا خودتو پير كني ك چي تازه نميفهمن ك 

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه از اولش بدون من شوهرم خونهشون نمیره...تنها بره میگن لابد خانومت ازما ناراحته...منم مجبورم برم ک ...

این که پسرشون بره خب به هر حال وظیفه و حق داره نگران پدر و مادرش باشه اما با هاش صحبت کن و مسءله ی قرنطینه رو شفاف توضیح بده وبگو که تو این اوضاع دیگه رفتن شما درست نیست 

نرو خونشون و خونتون حتی ی دقیقه فکر کن به سلامتیشون

ببین ما خودمون خانواده خودمو و همسرم همه کادر درمانیم...ماک مطب داریم سه هفته اس تعطیل کردیمو نمیریم...اونیکیام نمیان یا اگه میان مطمنن از سلامتشون..

منم مطمنم سالمم چون نه جایی رفتم نه ادم جدید دیدم...

ما مادرشوهرم اینارو خونه نشین کردیمو نذاشتیم برن شمال...اصالتا شمالین..همه فامیلاشونم اونجان...هرسال از اسفند ماه میرن تا مهرماه ماه شمالن...

دیگه ماجرای کرونا رو اماده باش بیمارستانا رو فهمیدیم با دعوا شوهرم نذاشت برن...

گفت اگه چیزی بشه باز اینجا ک باشین ۴تا اشنا و بیمارستان خوب داریم ولی شمال باشین دیگه کی به دادمون برسه...

پدرمونو دراوردن تا موندن

درکت میکنممممممم خونه ما که میان فقط سرویس میخوان انگار رفتن هتل رستوران😏

وای...خونه مام همینن....مادرو پدرش خصوصا...

بعد من خودم شاغلم‌و‌خیلیییی تنبلم تو کار خونه...ینی جونم بالا میاد تا برن...بعد سر هرچیزیم ناز دارن...اینو نمیخورم اونو میخورم...🤦🤦

ینی دلم میخواد گاها سرمو بکوبم به دیواااار...قشنگ گاهی حس میکنم مادرش میخواد توجه پسرشو جلب کنه به خودش....

حالا خونه ما میان پیش خودشون مدام از شوهرم کار میکشم..چایی بیار...میوه بیار...

شوهرمم طفلی واسه اینکه صدای من درنیاد هیچی نمیگه همه کارارو میکنه..ولی بازم سخته بخدا

ببین ما خودمون خانواده خودمو و همسرم همه کادر درمانیم...ماک مطب داریم سه هفته اس تعطیل کردیمو نمیریم ...

شما که کادر درمانی نمیدونین چرا تو ایران الگوی تلفات فرق میکنه اینجا جوون و پیر براش فرقی نداره انگار 

وای...خونه مام همینن....مادرو پدرش خصوصا... بعد من خودم شاغلم‌و‌خیلیییی تنبلم تو کار خونه...ینی جون ...

والا منم همینم بهترین غذاهارو درست میکنم باور کن زورشون میومد تشکر کنن

یبار داشتم نماز میخوندم پسر سه سالم گیر داد یه کاریو ازم میخواست ده بار بلند الله و اکبر گفتم چشاشو بسته بود با دخترش تلفنی صحبت میکرد مثلا نشنید چقدر حرص خوردم🤬

همسایمون اومد در زد خونمون یه حاج خانومه گفت فقط اومد سلامی کنم و بگم خیلی عروس خوبی دارین

بعد که رفت سر سفره عمدا به شوهرم گفت راستی حاج خانوم اومد اینجا مادرشوهرم گفت اره فقط اومد سلام کردو رفت 

زورش اومد جمله ش رو بگه

منم لال🤯

شما که کادر درمانی نمیدونین چرا تو ایران الگوی تلفات فرق میکنه اینجا جوون و پیر براش فرقی نداره انگا ...

الگوی تلفات فوتی فرق میکنه بخاطر نوع رژیم غذایی و مقاومت بدنا....وگرنه توی چین هم بچه ها میگیرن و ایرانم همینه اخریشم یه بچه دوماهه بود ک گرفته...ولی مرگو میر توی بچهای زیر۹سال گزارش نشده...اونم بنظرم بخاطر سیستم ایمنی و سلامت بهتره...

توی دکترا و پرستارا ک اصلن فرقی نداره..اونقدر دربرابر ویروس قوی هستن ک بلخره سیستم ایمنیشون کم میاره مبتلا میشن...حالا اینکه میاومت کنن یا نه اون دیگه بسته به بدنشونه...ولی این چیزی ک من میدونم خیلییی خطرناکه و مرگومیرشم خیلییی بالار از اونیکه میگن...

ما از دی ماه خودمون رعایت میکردیم...زمانی ک تو چین اومده بود...همگی مطمن بودیم ایرانم میاد...

یعنی میخوام بگم فقط حرصم میدناااااا فقط

منم مجبورم سکوت کنم

هر کی هم زنگ میزد میگفت اره دو سه روزاومدیم اینجا

یبار گفتم یک هفته س شوهرم بعد رفتنشون سر همین جمله چنان دعوایی راه انداخت😐

یعنی میخوام بگم فقط حرصم میدناااااا فقط منم مجبورم سکوت کنم هر کی هم زنگ میزد میگفت اره دو سه روزا ...

واااییی...نه خداروشکر من زبون وحشتناک درازه و شوهرم اصن از پسش برنمیاد....دیگه زورم به اینم نرسه ک خودمو میکشتم...

خدایی یه هفته اومدن خونتون؟؟؟خسته نمیشن؟؟؟مهمون یروز دوروز ..یه هفته؟؟

من اخه بابام اونقدر بدش میاد جایی بری شبم بمونی...مام اینجور عادت داده..