2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تازه میان شب خونت می‌خوابند .ی چتربازایی هستند .خدا بهت صبر بده

وای وای...بعد فک کن من براشون باید صبح پاشم صبونم بزارم...یه جمعه داریم ما ک میتونیم تا لنگ ظهر بخوابیم...میانو ساعت۸صبح باید صبونه مفصل بزاری...

ینی از شب خوراک لوبیا و ....

بعد صبحم هی ناز کنن..اینو نمیخورم ..اونور نمیخورم😐

ما اصن تو خونه بابام هیچوقت ندیدم کسی سر مثلا روغن مایع بودن روغنی ک باهاش نیمرو درست کردی ادا دربیاره...😖😖

همیشه یادمون دادن رفتی مهمونی هرچی گذاشتن جلوت میخوری و تشکر میکنی...فقط روغن جامد میخورن اخه🤦🤦خدایی فرقی دارن تو‌مزه؟؟؟؟

وای وای...بعد فک کن من براشون باید صبح پاشم صبونم بزارم...یه جمعه داریم ما ک میتونیم تا لنگ ظهر بخوا ...

آخ از روغن جامد نگم که دهنم رو سرویس کردن اوایل میرفتن با حساب شوهرم میخریدن میاوردن که فقط همینا خوبه الان فقط یریز میگن مایع نخرین جامد بخرین🤦‍♀️

مادرشوهرم خیلی سلیطه س بخوام حرف بزنم زندگیمو تلخ میکنه ترجیح میدم سکوت کنم بخصوص اینکه شوهرم همیش ...

وای خداااا بکشتش...شوهر منم خیلی به مامانش وابسته اس...و مامانش مثلا اگه توی هفته دوبار سر زدنش بشه یه بار...ما بریم بغلش میکنه گرررریه میکنهاااا...گررریهاااا...

ولی خوبی شوهر من اینه ک خیلیییی خیلییی بیشتر از مادرش بمن وابسته اس و عاشقمه....من زیاد دخالت نمیکنم تو راوابطشون ولی اگه جایی ناراحت بشم پدرشو درمیارم...و چون میدونه اگه کار به خانواده من بکشه بابام میکشتش هیچوقت زیاده رویی نمیکنه..و سعی میکنه منو راضی نگه داره..

آخ از روغن جامد نگم که دهنم رو سرویس کردن اوایل میرفتن با حساب شوهرم میخریدن میاوردن که فقط همینا خو ...

والا منم کلا مهمون بازی دوس ندارم اونم با دوتا بچه خودمم زیاد جایی نمیرم مگر بادعوت اونم کلا سه یا چهار ساعت میشه هرکیم میاد خونم سر زده میاد شایدم واسه این دیگه به مهمون آلرژی پیدا کردم اما این بحران تموم شه دیگه واسه خاطر این چیزا و خانواده ی شوهر خلق خودمو تنگ نمیکنم البته اگه عمری باقی بود 

آخ از روغن جامد نگم که دهنم رو سرویس کردن اوایل میرفتن با حساب شوهرم میخریدن میاوردن که فقط همینا خو ...

اخه روغن جامد خیلی ضررش زیاده..خیلی...ولی منم از لجم همیشه مایع میریزمو میگم من عادت دارم مایع بخورم...

وای یه اخلاقی مامانش داره...مثلا دکتر بهش گفته اگه اب نخوری یا سبزیجات ریسک سرطان کولون داری...بعد شوهرم خودشو جرررر میده ک مامان اب بخور مامان میوه بخور..اونم نااااز میکنها...میکه وای نمیتونم بخورم نههه دوست ندارم😐😐😐

یبار از حرصم گفتم مامان سرطان روده بگیری باید بری نصف روده اتو بیارن بیرون و کلی شیمی درمانی بشی ،دوست داری؟؟؟میوه خوردن و اب خوردن سخته یا جزاحی و همه اون دردا😐😐😐

ببین اصن درک نمیکنم...

ما اگه چیزی برامون مفید باشه اصن نیازی نیس کسی بگه..خودمون میخوریمش تا مریض نشیم

وای خداااا بکشتش...شوهر منم خیلی به مامانش وابسته اس...و مامانش مثلا اگه توی هفته دوبار سر زدنش بشه ...

خونواده منم پشتمن

مادر شوهر منم اگر یه روز زنگ نزنه فرداش با حالت دعوا میگه از پریروز خبرتون رو ندارم نمیدونم چکار میکنین😳

در روز دو سه بار با دختراش درارتباط بود که ناهار چی خوردین شام چی خوردین

اوایل با منم همین بود با کلی دعوا و داستان حالیشون کردم حوصله این همه تماس رو ندارم

اگر مادر خودتون هم میخواستن چند شب در منزل شما بمونن همینقدر ناراحت میشدید ؟

من برام فرقی نداره واقعا دوس ندارم کسی دوسه روز تو خونم بمونه هی باید مواظب باشی کسی چیزی بهش برنخوره وکلا سیستم زندگیت بهم میخوره و از قضا من همیشه مهمون چند روزه دارم 

خونواده منم پشتمن مادر شوهر منم اگر یه روز زنگ نزنه فرداش با حالت دعوا میگه از پریروز خبرتون رو ندا ...

من الان بعد۴سال...بازم گاها زنگ میزنن میبینم ولی جواب نمیدم...

هی کجایی چیکار میکنی...

من اینقدر به بابای خودم امار نمیدم..