2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
اخه روغن جامد خیلی ضررش زیاده..خیلی...ولی منم از لجم همیشه مایع میریزمو میگم من عادت دارم مایع بخورم ...

مادر شوهرم میگه ضرر مایع زیاده جامد بهتره😳 صدتا ادم بیار اگه قبول کرد🤦‍♀️

وسواس داره مثلا پتو از خشکشویی اوردیم با کاورش برای خانوم چادرشو سرش میکرد دورش میپیچید و میخوابید ولی تا بحال ۵-۶سالی که عروسشم حتی یکبار ندیدم مسواااااک بزنه🤯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره بعضیا دوس دارن ولی واقعا با روحیات من نمیخوره و هجده ساله اینجوری زندگی میکنم  واسه همین زن ...

البته خب از روی محبت و دلتنگی میان ولی این محبتشون منو تبدیل به آدم بدی کرده که مهمون دوس نداره

من برام فرقی نداره واقعا دوس ندارم کسی دوسه روز تو خونم بمونه هی باید مواظب باشی کسی چیزی بهش برنخور ...

مهمون حبیب خداست هر چند مهمانداری کردن سخته . پذیرایی . ناهار و شام مناسب . با این حال حق هر پدر و مادری هست که به خونه فرزندش بره و چند روزی اقامت داشته باشه . همیشه شعبون یه بارم رمضون ...

اگر مادر خودتون هم میخواستن چند شب در منزل شما بمونن همینقدر ناراحت میشدید ؟

مامان من چندروز نمیمونه...یه روزم نمیمونه...اگم بمونه میدونه من همیشه خسته ام...همون نصفه روزم بزور با دعوت من میان گاها تا میاد شروع میکنه به کمک کردن ک دخترم بشین ..تو چرا اشپزی کنی...تو یه اخرهفته خونه ای...مامان من همش نمیشینه بخدا...من باید با دعوا بیارمش بشینه ک من براش چایی بیارم...

من بابام خیلی حساسه رو دختراش...و اینک اصن سخت نمیگیرن...

من مشکلم با نوع برخورده...مثلا خواهرشوهرم گاها شده بیاد چندروز پیشمون بمونه ولی اصن اینقدر رو مخم نیستن...چون مثل خودمونن...قشنگ درکت میکنن ..من مشکلم با اینکه طرف فک میکنه چون خونه پسرشه حقی داره...

حقی نداره...حقیقت همینه..

مهمون حبیب خداست هر چند مهمانداری کردن سخته . پذیرایی . ناهار و شام مناسب . با این حال حق هر پدر و م ...

اصلا موضوع مهماندار کردن نیست من وقتی خانواده‌ی خودم میان واقعا کمکم میکنن ولی استرس اینکه چیزی بهشون برنخوره آدمو اذیت میکنه مثلا من شوهرم دوس نداره به وسایلش دس بزنی وجابجاکنی اتاقش نامرتب بعد مامانم میاد کلی به من غر میزنه خودش شروع میکنه به تميزي و مرتب کردن بعد از اون ور شوهرم برمیگرده دنبال وسیله ای میگرده نیستش اوقاتش تلخ میشه من میمونم چکار کنم نه شوهرم ناراحت بشه چیزی بگه که برایمان برخورنده باشه نه مامانم اوقات تلخی اونو بفهمه این یه نمونشه

مهمون حبیب خداست هر چند مهمانداری کردن سخته . پذیرایی . ناهار و شام مناسب . با این حال حق هر پدر و م ...

ببین سختیش میدونی چیه؟؟؟اینکه منو شوهرم دوشیفت سرکاریم ۵روز هفته و پنج شنبها نصفه روز...اصلن نمیفهمیم چجوری روزا میگذره...

همیشه خسته ایم...اینکه مادر من منو درک میکنه ک حتی دعوتشم کنم میگه نه شما ک تو طول هفته همو نمیبینید زنوشوهر...یه شب جمعه دارین ک تا دیروقت بیدار بمونید و فیلم ببینید ....حالا ما بیایم اونجا؟؟؟نمیخواد...شما بیاین...

اینکه من خیلی خیلی زیاد زحمت میکشمو بازم توع دارن رومخه...من حرصم میگیره از اون اخرهفته ای ک چقدر منتظرش بودمو بعد بمونم خونه و به پذیرایی

مامان من چندروز نمیمونه...یه روزم نمیمونه...اگم بمونه میدونه من همیشه خسته ام...همون نصفه روزم بزور ...

استارتر عزیزم مادر شما  دلسوز شماست طبیعیه رفتارش با مادر همسرتون متفاوت باشه اما خط اخر نوشته هاتون از نظر من کاملا اشتباه هستش . یه مادر و پدر به قدری زحمت برای فرزند کشیدن و خون دل خوردن که حق دارن خونه فرزندانشون رو خونه ی خودشون بدونن . یه فرزند انقدر به والدینش بدهکاره  که برای جبران محبتاشون هیچ چیز نمیتونه برابری کنه . بهتره که والدین همسرتون رو مثل والدین خودتون دوست داشته باشید یا حداقل سعی کنید در این راستا تلاش کنید .گاهی وقتها خودتون رو جای همسرتون بزارید و از اون زاویه به قضیه نگاه کنید . گاهی وقتها هم از دید یه مادر به قضیه نگاه کنید 

بیاد ولی دیگه لنگر انداختن کار اصلا خوبی نیست ازهمه لحاظ برای صاحب خونه بده من مخالف زیاد موندنم اصل ...

ببین لنگرم میندازن خب دیگه انتظار سرویس دهی نداشته باشن...هی ببر بیار...هی حواست باشه میان وعده ،وعده اصلی ..میوه و هزارتای دیگه...میخورن ..نمیخورن..دوس دارن دوس ندارن...

من دوستام میان چندروزم بمونن اینقدر سخت نیست...چون هرچی باشه و هرجور همه کنار میان کسی با کسی تعارف نداره

ببین سختیش میدونی چیه؟؟؟اینکه منو شوهرم دوشیفت سرکاریم ۵روز هفته و پنج شنبها نصفه روز...اصلن نمیفهمی ...

عزیزم مهمون که میاد سعی کن بیشتر پذیرایی هات غذاهای حاضری و غیره باشند . زیاد به خودت زحمت ندی . شاغل بودن و خانه دار بودن خیلی سخته اما چاره ایی نیست ...