2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
دور از جون ولی تا میتونی کم برو پسرشون وظیفشه باید بره ولی خودت تا میتونی بپیچون

باید بپیچم...اینم کار سختیه...باورت میشه تا الان توی این۴سال یکبارم شوهرم بدون من نرفته...من بگم نمیام میگه خب نریم...بعد هی میاد میگه توروخدا بیا بریم...قول میدم زود پاشیم...و هزارتا خواهش دیگه..خب منم نمیخوام خودشو کوچیک کنه میگم باشه بریم😔بخدا نمیدونم چجوری حالیش کنم خودش بره و بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مهمون که میاد سعی کن بیشتر پذیرایی هات غذاهای حاضری و غیره باشند . زیاد به خودت زحمت ندی . شاغ ...

آخه این کار از صد تا فحش براشون بدتره تازه خودت بپزی و باب میلشون درنیاد باز بهشون بر میخوره

حالا منم کلی دردودل کردم ممنون که وقت گذاشتین🙈

الانم باردارم سر موضوعی خیلیییییییی دلم شکسته و الان اذون صبح به وقت شهرمونه اگه قابل باشم برات دعا میکنم که این موضوعی که باعث نگرانیت شده ختم به خیر بشه

از شمام التماس دعا دارم

باید میگفتی مگه نمیدونید کرونا اومده نباید مهمونی رفت؟؟؟

من که به همه میگم بخاطر کرونا دید و بازدید عید نرید ، یعنی خونه منم نیاید.

یا با خنده بهش بگو شعار امسال اینه: نه منو ببر به خونتون نه بیا به خونه ما

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
اصلا موضوع مهماندار کردن نیست من وقتی خانواده‌ی خودم میان واقعا کمکم میکنن ولی استرس اینکه چیزی بهشو ...

این موضوع اصلا چیزی نیست که غیر قابل حل کردن باشه . اگر مسئله رو بهشون توضیح بدید خودشون میفهمند و درست برخورد میکنن .طبیعیه که وقتی حتی یک نفر یه تعداد افراد خونه اضافه بشه ممکنه نظم بهم بخوره و مشکل پیش بیاد اما میشه مدیریتش کرد . نباید سخت بگیرید و اعصابتون رو از این بابت خورد کنید . از این دورهمی ها فرصت ها خاطره های خوب برای خودتون بسازید و کنار بیاید باهاش.

باید بپیچم...اینم کار سختیه...باورت میشه تا الان توی این۴سال یکبارم شوهرم بدون من نرفته...من بگم نمی ...

خب بگو بابا خودت برو شاید خواستن یه در ددلی کنن باهات من باشم معذب شن بعضی وقتام تنها برو منم تواین فاصله کارامو میکنم 

استارتر عزیز

شما تنها نیستی،وضعیت منم بهتر از شما نیست،مادر شوهر منم بیاد خونم حتما یه شبو میمونه،منم اصلا راحت نیستم و کلا معذب‌،این اداهای مادرشوهرت مادرشوهر منم داره.باید شوهرم میوه و هر کوفت و زهر ماریو بکنه تو حلقش.اه،حالم بد میشه،نزدیک به دو سالی هم هست که شوهرم یه شب در هفته میره اونجا میمونه مواظب مادرش باشه ،فکر نکنی خدایی نکرده زمین گیره ها،از منم سالم تره.الانم شوهرم اونجاست و منم باردار تو خونه تنهام😔😔😔

چی مثلا اخه....بلخره یه سالادی یه خورشتی

باید به هر روشی که میشه کار ها رو کمتر کرد . مثلا به جای درست کردن سالاد سبزی پاک شده نبود فلفل شیرین نبود پیاز حلقه شده  بزارید و ماست . به جای خوروشت مرغ بریون از بیرون بگیرید . یا خروشتی که کارش کمتر باشه . دوست خودم وقتی مادر شوهرش میاد چند مدل غذا درست میکنه من میگم چه خبره ؟ ساده برگزار کن . اما خوش باشید در کنار هم .

این موضوع اصلا چیزی نیست که غیر قابل حل کردن باشه . اگر مسئله رو بهشون توضیح بدید خودشون میفهمند و د ...

مامان من خیلی قهروه اگه براش توضیح بدم این کارو نکن کینه میکنه بعد میگه دوس نداری خونت بیام این گفتگوی که شما میگی برای آدمای منطقیه 

باید به هر روشی که میشه کار ها رو کمتر کرد . مثلا به جای درست کردن سالاد ماست یا سبزی پاک شده   ...

خب مشکل دقیقا همینجاست که فرض همون ماست و سبزی رو بزاریم تا یک سال باید به شوهر و خونوادش جواب پس بدیم

شما متاهلین؟؟؟