2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
مامان من خیلی قهروه اگه براش توضیح بدم این کارو نکن کینه میکنه بعد میگه دوس نداری خونت بیام این گفتگ ...

عزیزم همسرت چطور؟نهایت یه نایلون بزرگ بده به مادر جان  همه وسایلای همسرت رو بزارن یه جا... دیگه دنبال وسایلش داخل همون نایلون میگرده ....

وای منم بودم عصبی میشدم چون اونقدر بیحوصله ام این روزا که نگو .الان وقت مهمونی رفتن اخه

بهش بفهمون روبرو بگو بهش بگو اگه اومدم به اصرار همسرم بوده الان تو این وضعیت که ادم تو خرجخودش میمونه مهمونی رفتن چه صیغه ایه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید به هر روشی که میشه کار ها رو کمتر کرد . مثلا به جای درست کردن سالاد سبزی پاک شده نبود فلفل شیری ...

اینجوریم من کنم ...میان میگن وای ببین مزاحمشون شدیم...ببین عروسم خسته بوده غذام درست نکرده...وای ببخشید ما اومدیم...میگفتی زودتر بیام خودم بزارم...بعد من عذاب وجدان میگیرم ک چرا خانواده همسرمو تحویل نگرفتم ک شوهرم پیش مادرش کوچیک شده...

ببین من نمیخوام ناراحتشون کنم...از طرفی نمیخوام خودمم زورکی ازکسی پذیرایی کنم..

یه چیزی نگفت...حالا هربار منو ببینه میگه ..اونقدر میگه ک دعوت کنی...اعصابم از این خورد میشه ک من خان ...

با تلفن حل کن به نظرم یا اصلا جوابشونو نده یا به شوهرت بگو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم همسرت چطور؟نهایت یه نایلون بزرگ بده به مادر جان  همه وسایلای همسرت رو بزارن یه جا... دیگه ...

گفتم این یه مورد شه مثلا چند وقت پیش اومد انباری و برامون تمیز کرد هرچی گفتم نکن اذیت میشی کلی بهم حرف زد بعدیه جعبه ی آچار شوهرم بود که همون لحظه شوهرم اومد تو حیاط گفت اینو نشورین زنگ میزنه بعد که رفت تو مامانم باشلنگ و ریکا افتاد به جونش گفتم مامان مگه نگفت خیس نشه گفت بگه مگه ازش می‌ترسی؟ 

یه چیزی نگفت...حالا هربار منو ببینه میگه ..اونقدر میگه ک دعوت کنی...اعصابم از این خورد میشه ک من خان ...

یه چیز بهتر خودتو به مریضی بزن سرفه کن این بهترین راه حله ...خودشون میترسن نمیان خودتم بگو که شرایطتت مساعد نیست مثلا چند روز پیش رفتی چیزی خریدی اینا مشکوکی به خودت

عزیزم همسرت چطور؟نهایت یه نایلون بزرگ بده به مادر جان  همه وسایلای همسرت رو بزارن یه جا... دیگه ...

مستقیم چیزی نگفته ولی وقتی اوقاتش تلخ بشه طرف صحبتش منم که منم برای اینکه حرمتا ازبین نره باید عذر خواهی کنم و کوتاه بیام 

یه چیز بهتر خودتو به مریضی بزن سرفه کن این بهترین راه حله ...خودشون میترسن نمیان خودتم بگو که شرایطت ...

باورت میشه یبار اینکارو کردم🤦🤦🤦ببین درطول روز۵۰بار زنگ میزدن ک خوبی؟؟؟بهتری؟؟؟پسرم نگیره؟؟؟ببین روانیم کرده بودنااا...دیگه خوب شدم😂

خب مشکل دقیقا همینجاست که فرض همون ماست و سبزی رو بزاریم تا یک سال باید به شوهر و خونوادش جواب پس بد ...

عزیزم شما نباید سخت بگیرید مطمئن باشید مهمون ها همون ماست و سبزی رو میخورن و آخرش میگن سفرتون پر برکت باشه . این رفتار شماست که بهشون اجازه میده که مورد قضاوت قرار بگیرید  .احتمالا شما  جوری برخورد میکنید واجازه میدید تا مهمان هر حرفی که دوست داره  رو به زبون بیاره . یادتون باشه شما میزبان هستی و شما تصمیم میگیری که چطور پذیرایی کنی مطمئن باشید اگر بهشون احترام بگذارید همون نون و پنیر خالی جوری به دل مهمان میچسبه که دوست دارن باز هم سر سفره شما بشینند . حالا اگر یه مهمانی دارید که به کم قانع نیست و باید همه چی تکمیل باشه  و وقت و مشکلات مالی و یا کاری رو درک نمیکنه اون ادم نرمالی نیست نباید خودتون رو به خاطرش ناراحت کنید . سوالتون این بود که من مجردم یا متاهل . من مجرد هستم و اما به دلیل شرایط زندگیم تجربه خوبی در این زمینه دارم.

اینجوریم من کنم ...میان میگن وای ببین مزاحمشون شدیم...ببین عروسم خسته بوده غذام درست نکرده...وای ببخ ...

عزیز دلم این حرفا رو زدن که شما نباید ناراحت بشی اتفاقا شرایطت رو درک میکنن کمتر برای ناهار و شام میان . نهایت میگید خودمون هوس فلان غذا رو کرده بودیم ....

در نهایت من اعتقادم اینه تنها جایی که آدم میتونه هروقت بره و هرچقد دلش میخواد بمونه خونه ی پدر و مادره وگرنه هرجای دیگه که بری باید به اندازه ای بری که حرمتت نشکنه خونه ی اولادم یه طرفش اولادته طرف دیگه همسر بچته که آسمون به زمین بیاد زممین به آسمون نمیتونه مثل پدرو مادر خودش بهت نگاه کنه هرچقدرم آدم خوبی باشه از حضور زیادی پدر.و مادر همسر معذب میشه

عزیزم شما نباید سخت بگیرید مطمئن باشید مهمون ها همون ماست و سبزی رو میخورن و آخرش میگن سفرتون پر برک ...

دقیقااااااا افکار شما شبیه موقعی بود که مجرد بود و به متاهلین پیشنهاد میدادم

فرقشون زمین تا آسمونه

قطعا تو خونواده ای با درک بالا زندگی میکنین

و خونواده ای که دارم در موردش حرف میزنم و رفتارای زنندشون حتی در مخیله شما نمیگنجه باور کنین حتی تصورش رو هم نمیکردم یه انسان چقدر میتونه بی درک باشه 

باور کنین دفعه قبلی انقدررررر پخت و پز و ظرف شستن و همه کارارو انجام میدادم که از کمردرد شیاف مسکن میزدم این سری با کمر درد و دلدرد شدید میشستم چون شوهرم میگفت باید بشینی که بعدش متوجه شدم باردارم الانم لکه بینی دارم به لطفشون😥