2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست

خب نرو 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا یه چی گفت😐😐 یا خدا

یه چیزی نگفت...حالا هربار منو ببینه میگه ..اونقدر میگه ک دعوت کنی...اعصابم از این خورد میشه ک من خانواده خودم اونقدر درک میکنن ک رفتو امد نکنن الان...بعد اینا بخوان بیان با ماشین خودشون نمیان ک...ما بریم بیاریم چند روز بمونن بعد ببریم بزاریم خونشون....چون باباش حوصله رانندگی نداره😐

برای چی حالت خوش نیست خب یه قرنطینست می مونیم تو خونه ایشالله که جون سالم به در می بریم

حالا اونم با خنده گفته معلوم نیست بیاد که از الان اعصابت بهم ریخته

دخترم دنیام

یه بار تو روش وایسا بگو خونه خودم راحتترم نمیرم تا کی رودربایستی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
یه چیزی نگفت...حالا هربار منو ببینه میگه ..اونقدر میگه ک دعوت کنی...اعصابم از این خورد میشه ک من خان ...

بذار بگه تو دعوت نکن😐 اگه قراره قرنطینه باشه رفت و آمد نباشه توام نرو

شوهرت خرید کنه خودش ببره بده بهشون

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
فک کردم چیشده حالا حق نداره خونه بچش بره؟ بعدشم وقتی ادم یه جایی میره باید منتظر این باشه ک طرفم میا ...

بیاد ولی دیگه لنگر انداختن کار اصلا خوبی نیست ازهمه لحاظ برای صاحب خونه بده من مخالف زیاد موندنم اصلا مهمون باید یه وعده غزابخوره توخونه وصلام😶

برای چی حالت خوش نیست خب یه قرنطینست می مونیم تو خونه ایشالله که جون سالم به در می بریم حالا اونم ب ...

تموم برنامها و سفرای عیدمون کنسل شد....ضرر مالی ک خوردیم...و این تنهاییو خبرای بدی ک هی میشنویم...هرچقدم میخندم باز حالم خرابه...

ان شالله...حالا به شوهرم گفتم منم..گفتم من حوصله مهمون داری ندارما...