اینو امروز دکتر کرمی تو شبکه افق هم گفت. میگفت فلان دکتر میگه ازمایش کرونا میگیریم منفیه ولی از ریه اش عکس میگیریم پر عفونته. میگفت این ویروس کرونا با کرونای چینی تفاوت داره و مختص ژن ایرانی ساخته شده
اینو امروز دکتر کرمی تو شبکه افق هم گفت. میگفت فلان دکتر میگه ازمایش کرونا میگیریم منفیه ولی از ریه ...
معلومه هدف ما بودیم از داخل زدنمون
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اره اما دوماه پوستم کنده شد ی کارتن قرص اموکسی کلاو ۶۲۵ خوردم اخرش ک گوشام عفونت کرد دیگه از قرص خسته شده بودم دوهفته ام گوشام کیپ شده بودو سنگین بعدش خودش خوب شد خود ب خود یعنی ادکلنو میکردم تو دماغم حس نمیکردم
دوراز حونت.برو بی تعارف ب همسایه بگو چ حور میتونی تو این شرایط عروسی بگیر از چند حا ادمحمع کنی
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚