2777
2789
عزیزم ممنون 😁 واقعی گفتی؟؟

اره واقعا گفتم😁کمک کردن رو دوس دارم خوشم میاد دانشمو بع اشتراک بزارم اینجوری حس بهتری دارم😁😁

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خوندم زبانم در حد راهنمایی بود 14 15 سالگی شروع کردم تا 17 سالگی کامل صحبت کردن و یادگرفتم ...

افرینننن عالی بود حرفهات 

الان معلم زبان هستی؟ بخاطر علاقه ادامه دادی یا هدفت از یادگیری چیز دیگه ای بود؟

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
اره واقعا گفتم😁کمک کردن رو دوس دارم خوشم میاد دانشمو بع اشتراک بزارم اینجوری حس بهتری دارم😁😁

خب الان من شاید زبانم در حد شما نباشه چکار کنم ؟

تعیین سطح هم نشدم  میخواستم برم کانون زبان ایران کاش رفته بودم ولی گفتن روی گرامر خیلی تاکید دارن و ...

من میخواستم مکالمه یاد بگیرم روان صحبت کردن رو یاد بگیرم حفظ  نمیتونم کنم

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
افرینننن عالی بود حرفهات  الان معلم زبان هستی؟ بخاطر علاقه ادامه دادی یا هدفت از یادگیری چیز د ...

راستش یه یکی دو ماهی بودم ولی دیگه نرفتم

تدریس زبان و دوست ندارم. 

کلا زبان و دوست داشتم بیشتر از روی علاقه به خوندن داستانای انگلیسی بود که ادامه دادم

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

راستش یه یکی دو ماهی بودم ولی دیگه نرفتم تدریس زبان و دوست ندارم.  کلا زبان و دوست داشتم بیشت ...

خیلی عالی 

من از روی حرفهات اسکرین گرفتم  با اجازه  که بهشون عمل کنم 🤩

خب بیا پیوی ببینم چقد بلدی

یعنی کجا؟ واتس آپ؟