mahsa1901 مدیر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 809 عنوان زبان انگلیسی | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست کیا خودآموز زبان خوندن؟تجربه هاتونو بگید لطفا، مرسی🌸 خدایا هزاران هزار بار شکر✨🌈 1398/12/20 | 13:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_db عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2442 عزیزم ممنون 😁 واقعی گفتی؟؟ اره واقعا گفتم😁کمک کردن رو دوس دارم خوشم میاد دانشمو بع اشتراک بزارم اینجوری حس بهتری دارم😁😁 زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم }
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12718 من خودم خوندم زبانم در حد راهنمایی بود 14 15 سالگی شروع کردم تا 17 سالگی کامل صحبت کردن و یادگرفتم ... افرین بهت
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2428 من خودم خوندم زبانم در حد راهنمایی بود 14 15 سالگی شروع کردم تا 17 سالگی کامل صحبت کردن و یادگرفتم ... افرینننن عالی بود حرفهات الان معلم زبان هستی؟ بخاطر علاقه ادامه دادی یا هدفت از یادگیری چیز دیگه ای بود؟ سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2428 اره واقعا گفتم😁کمک کردن رو دوس دارم خوشم میاد دانشمو بع اشتراک بزارم اینجوری حس بهتری دارم😁😁 خب الان من شاید زبانم در حد شما نباشه چکار کنم ؟تعیین سطح هم نشدم میخواستم برم کانون زبان ایران کاش رفته بودم ولی گفتن روی گرامر خیلی تاکید دارن و ...من میخواستم مکالمه یاد بگیرم روان صحبت کردن رو یاد بگیرم حفظ نمیتونم کنم سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 13199 افرینننن عالی بود حرفهات الان معلم زبان هستی؟ بخاطر علاقه ادامه دادی یا هدفت از یادگیری چیز د ... راستش یه یکی دو ماهی بودم ولی دیگه نرفتمتدریس زبان و دوست ندارم. کلا زبان و دوست داشتم بیشتر از روی علاقه به خوندن داستانای انگلیسی بود که ادامه دادم تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2428 راستش یه یکی دو ماهی بودم ولی دیگه نرفتم تدریس زبان و دوست ندارم. کلا زبان و دوست داشتم بیشت ... خیلی عالی من از روی حرفهات اسکرین گرفتم با اجازه که بهشون عمل کنم 🤩 سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
fati_db عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2442 خب الان من شاید زبانم در حد شما نباشه چکار کنم ؟ تعیین سطح هم نشدم میخواستم برم کانون زبان ای ... خب بیا پیوی ببینم چقد بلدی زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم }
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2428 خب بیا پیوی ببینم چقد بلدی یعنی کجا؟ واتس آپ؟ سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
fati_db عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2442 یعنی کجا؟ واتس آپ؟ همینجا زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم }
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2428 همینجا خب حاضرم ☺️ سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
fati_db عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2442 خب حاضرم ☺️ درخواست دوستی بده بیا پیوی زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم }