2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگه كسي آيلس داره يا دورشو ديده يه چندتا مرجع خوب معرفي كنه بهم لطفا

من شديدا نياز به آيلس دارم ولي فعلا نميتونم برم كلاس

زبانم در حد صفر نيس يه چيزايي حاليمه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
خب چیا خونده؟ 

خب در مرتبه اول فیلم میدید با زیرنویس انگلیسی با زیرنویس فارسیو بدون زیر نویس بعد لغتارو ترجمه کن و تلفظ هارو یاد بگیر فیلم خیلی خیلی تاثیر داره بعد که فیلم دیدن برات مث اب خوردن شد میتونی موزیک هم گوش بدی

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 

بدون معلم نمیشه خیالت راحت 

خیلیا هستن با اعتماد ب نفس میان میگن خودمون خوندیم  و انتظار دارن سطح بالا بشینن ولی تا بهشون مصاحبه می‌کنی میبینی  ل  لغت زیاد بلدن ولی ساختار بلد نیستن 

بهتره از سطح پایین رفت کلاس تا حد متوسط ب بالا  بعد میتونی خوداموز ادامه بدی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من خودم خوندم

زبانم در حد راهنمایی بود 14 15 سالگی شروع کردم

تا 17 سالگی کامل صحبت کردن و یادگرفتم با خوندن داستان و مقاله انلاین و اهنگ گوش دادن

(زبان به مسیریه که با چند سال کار کردن تموم نمیشه و بازم یاد میگیری) 

من اون 3 4 سال صحبت کردن عمومی و نوشتنمو خوب یادگرفتم

بعدش شروع به فیلم دیدن و چت کردن کردم

18 تا 19 سالگی رفتم کلاس زبان و روی رایتینگ به صورت تخصصی کار کردم و گرامرم هم تثبیت شد. بعدش صحبت کردن رسمی رو یا خوندن مطالب ان لاین  و داستانای 

پیشرفته و دیدن یوتیوب یادگرفتم. 

و الان میتونم خیلی راحت درمورد زمینه ای که اطلاعات داشته باشم بحث و گفت و گو کنم. کتابای دانشگاهمو بدون ترجمه می خونم. 

بحث تعریف کردن و... نیست کلاس صد در صد کمک می کنه چون یکی هست که هدایتت کنه

من ممکنه یکم کند پیشرفته باشم چون کسی نبود بهم مسیر و نشون بده ولی بیشترش با تلاش خودتونه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

اگه میخوای خوداموز بخونی سعی کن با افرادی که زبان بلدن در ارتباط باشی و باهاشون حرف بزنی تاجایی که ب ...

من اطرافم کسی نیست بلد باشه 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
خب میتونی مجازی صحبت کنی من خودم داوطلبانه اعلام امادگی برای کمک میکنم😁😁

عزیزم ممنون 😁 واقعی گفتی؟؟

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...