2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 143773 بازدید | 125 پست
من هنوز‌ زایمان نکردم. دوباره بعد زایمانم باز پر میشم از ترک. من خیلیا رو دیدم ندارن تو دوستای خودم ...

دیگ مقایسه کنی نکنی

این بدن تو

جسم تو ، پس بهش بی حرمتی نکن

راه درمانش زیاد ، ایشالا یه بهترینشو پیدا میکنی

دیگ مقایسه کنی نکنی این بدن تو جسم تو ، پس بهش بی حرمتی نکن راه درمانش زیاد ، ایشالا یه بهترین ...

مرسی دارم میپذیرم دیگه که اینجورم و میخام دوسش داشته باشم و خجالت نکشم از لباس باز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه محصولی هستین که ترکهای پوستتون درمان کنید فقط برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98@ 😍😍😍

عزیزم اگه ترک هات قرمز باشن بایو اویل بزن ولی اگه سفید و قدیمی باشن بایو اویل تاثیر زیادی نمیذاره شایدم کلا تاثیر نذاره.ببین اولین قدم اینه که باید خیلی صبور باشی شاید چند ماهی طول بکشه تا رفع شن و حتی ۱۰۰٪ هم رفع نشن.من چن تا پیج تو اینستا دیدم که پکیج یا روغن مخصوص ترک پوستی میفروشن و ظاهرا استفاده کننده هاش راضین ولی خب مطمئن نیستم من.اگه بخوای اسم پیجاشونو میفرستم.هرچند خودشون میگن محصولاتمون گیاهیه.کرم ویتابلا هم دیدم تو اینستا

باعرض ادب و احترام☺️ ب دوستان عزیزم❤️

بنده نماینده رسمی شش برند معتبر👍 لوازم آرایشی و بهداشتی هستم ک شامل : 

ام ان دی. سوپر استار . آروماتیک. الن بیوتی. بلک بری و مورال آپ میشه🤩🤩

این محصولات دارنده ی نشان سیب سلامت و مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هست 🥰

اگر مشکلات پوستی دارین 😔

اگر برای موهاتون مشکلی پیش اومده و یا ناخن هاتون.. مطمئن باشید بامشاوره ی تخصصی 😇 اون محصولی رو ک راهکار مشکل شماست بهتون ارائه خواهم داد🌸🌸

کوچولوهای نازنین روهم فراموش نکردیم👼🏻 هدف ما رضایت شماست💐💐💐

با قیمتهایی کمتر از تصور😍😍. https://chat.whatsapp.com/E24IawFb47SK7Z6yvNRCha

من تو قسمت رونم دارم خجالت میکشم..زیاد نیست اصلا ولی شوهرم خییلی حساسه و یه جوری میگه که بهم برنخوره ...

عزیزم من بهتون ی کرم خوب معرفی میکنم باور کنید واااقعا جوابدهی داره لینکمو اخر همین تاپیک گذاشتم لطفا در واتس اپ پیام بدین مشکلتون رو کاملا برطرف کنید

منم تو رونم دارم وبا سنم 😭😭😭 نه ماه حامله بودم یه ترک شکمم نخورد همه ترکام از قبله از مجرد ...

بانو زیبایی بدن خیلی مهمه بخصوص برای همسرت باید جدی بگیری در صورت تمایل بهم پیام بدین تا مشکلتون رو با محصول درجه یک و مشاوره اصولی برطرف کنم

من از متخصص پوست پرسیدم گفت راهی نداره این ترکا،البته خودم یک جلسه سی رخ رفتم مزوتراپی کرد ولی خیلی هم گرون میگیره واقعا من هنوز متوجه تغییرات نشدم ،اگر‌کسی از سی رخ نتیجه گرفته کامنت کنه لطفا ببینم ادامه بدم یا نه😬