2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 143764 بازدید | 125 پست
منم اون براش مهم نیست میگه تو خیلی مهربونی و خیلی من دوست دارم. اما واقعا چی کنم اینقدر خودم روشون ح ...

ب نظرم تو لباس پوشیدنم خودتو محدود نکن چون این عیب محسوب نمیشه عزیزم من دوره های چند ماهه جیب عطاریارو پرمیکردم هرچی میگفتن میمالیدم ب پوستم حتی یادمه بهم گفتن با شونه گرد سشوار این فلزیا پوستو زخم کن ک جذب شه  چقدرم گریه میکردم بعد ک شاغل شدم دیدم حس روغن مالی نیس پرت کردم اونور😐

اگر با هزینش مشکل نداری و پوستت شل شده عمل کن . پوست شکمو جمع میکنن . ولی خب فکر میکنم (مطمئن نیستم) ...

اخه فقط شکمم نیست که. بعد این عمل که میگی ابدوپلاستیه که برا کسایی که زایمان کردن اینکارو میگن.یعنی قبل زایمان فکر نکنن انجان بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم تو لباس پوشیدنم خودتو محدود نکن چون این عیب محسوب نمیشه عزیزم من دوره های چند ماهه جیب عطاریا ...

واقعا مرسی از همتون بخاطر حرفاتون.خدا خیری بهتون بده. همش خودمو سرزنش میکردم که چرا اینجورم

اخه فقط شکمم نیست که. بعد این عمل که میگی ابدوپلاستیه که برا کسایی که زایمان کردن اینکارو میگن.یعنی ...

نه بابا فکر نمی کنم . فکر کنم بیشتر متقاضیا بعد زایمان میرن ولی لزومی نداره حتما بعد زایمان باشه . مگه اینکه باردار شی دوباره که برگردن این ترکا . 

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
واقعا مرسی از همتون بخاطر حرفاتون.خدا خیری بهتون بده. همش خودمو سرزنش میکردم که چرا اینجورم

واقعا درکت میکنم کارخودم داشت ب دکتر عصاب میکشید جوری ک میگفتم اگ مرد بودم خودم باخودم ازدواج نمیکردم با این بدن بدن  من انگار رعدو برق خورده توش ترکای گنده جاسالم روش نیس ولی قول میدم زندگی انقد درگیرت میکنه سالی ی بارم یادش نمیوفتی

ببین عزیزم اطلاع رسانی در مورد کرونا خیلی مفیده و لازم اما بیشتر از اون باید سطح فرهنگ و آگاهی مردم ...

دقیقا همینطوره. باور کن من یه مدت بیخیال بودم نسبت به ترکام اصن انگار به چشمم نمیومدن الان که دوباره فکرمو درگیر کردن میببنم جدید زدم کلی با همین انرژی منفی خودم به خودم برگشت

واقعا درکت میکنم کارخودم داشت ب دکتر عصاب میکشید جوری ک میگفتم اگ مرد بودم خودم باخودم ازدواج نمیکرد ...

ایشالا‌.ممنونم ازت❤یعنی هربار یه چیزی هست که فکر ادمو براش درگیر میکنه که اصن انگار دغدغه های قبلا دربرابرش هیچه

ایشالا‌.ممنونم ازت❤یعنی هربار یه چیزی هست که فکر ادمو براش درگیر میکنه که اصن انگار دغدغه های قبلا د ...

آره و امیدوارم دغدغه های مثبت باشن مث استرس خاستگاری و مامان شدن و این حرفا

من تو قسمت رونم دارم خجالت میکشم..زیاد نیست اصلا ولی شوهرم خییلی حساسه و یه جوری میگه که بهم برنخوره ...

بهش بگو که همه خانما دارن تازه من خوبه که قسمت رونم فقط داره.خیلیا یه نمونش خودم همه جام داره

کسی که نخاد گوش کنه گوش نمیده . اینهمه رسانه داره اعلام میکنه تو نینی سایت از هر ۵ تایپیک ۱ تایپ ...

باور کن اینقدر که داره از لحاظ روانی تاثیر میزاره از لحاظ جسمی‌نمیزاره.ماها رعایت میکنیم اما نمیشه که هرثانیه دربارش فکر کنیم و بحث کنیم.اگه قرار باشه ادم بگیره،میگیره اگه قرارم نباشه نمیگیره.

باور کن اینقدر که داره از لحاظ روانی تاثیر میزاره از لحاظ جسمی‌نمیزاره.ماها رعایت میکنیم اما نمیشه ک ...

دقیقا

من اومدم برات پست بزارم

این پیامو دیدم اعصابم خرد شد . 

منم بندم پر ترک

بچه دوممو آوردم میخام برم درمان

این چیزی نیست که غصه داشته باشه و نصف مردم دارن

تو نینی آوردی برو دنبال زیبایی پوست بدنت

دقیقا من اومدم برات پست بزارم این پیامو دیدم اعصابم خرد شد .  منم بندم پر ترک بچه دوم ...

من هنوز‌ زایمان نکردم. دوباره بعد زایمانم باز پر میشم از ترک. من خیلیا رو دیدم ندارن تو دوستای خودم لااقل شکم و بازوهاشونو ندیدم