بچه ها من بخاطر ترکا پوستیم خیلی اذیتم.شکمم داره پهلوهام.بازوهام.سینه هام.بخدا خیلی خجالت میکشم روم نمیشه لباس باز بپوشم😔شوهرم اصن مشکلی نداره و میگه دوست دارم بدنتو. ولی خودم خیلی ناراضی ام خیلی ناجورن. ۲۲ سالمه از دبیرستان ترک داشتم بعد اینکه چاق شدم.الانم دوباره چاق شدم دوباره ترک جدید زدم بخدا توی دوستام تو اطرافیانم اصن نمیبینم کسی ترک داشته باشه😭😱راحت نیم تنه لباس باز میپوشن. چرا اخه من باید اینجور باشم چرا باید اینقدر غصه بخورم و از بدنم بدم بیاد. همش فکر میکنم من فقط اینجورم اخه هرکیو میبینم نداره لااقل اگه داره اینقدر تو دید نیستن. مالا من خیلی ضایعن😭😭😭
منم اون براش مهم نیست میگه تو خیلی مهربونی و خیلی من دوست دارم. اما واقعا چی کنم اینقدر خودم روشون ح ...
ب نظرم تو لباس پوشیدنم خودتو محدود نکن چون این عیب محسوب نمیشه عزیزم من دوره های چند ماهه جیب عطاریارو پرمیکردم هرچی میگفتن میمالیدم ب پوستم حتی یادمه بهم گفتن با شونه گرد سشوار این فلزیا پوستو زخم کن ک جذب شه چقدرم گریه میکردم بعد ک شاغل شدم دیدم حس روغن مالی نیس پرت کردم اونور😐
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا مرسی از همتون بخاطر حرفاتون.خدا خیری بهتون بده. همش خودمو سرزنش میکردم که چرا اینجورم
واقعا درکت میکنم کارخودم داشت ب دکتر عصاب میکشید جوری ک میگفتم اگ مرد بودم خودم باخودم ازدواج نمیکردم با این بدن بدن من انگار رعدو برق خورده توش ترکای گنده جاسالم روش نیس ولی قول میدم زندگی انقد درگیرت میکنه سالی ی بارم یادش نمیوفتی
ببین عزیزم اطلاع رسانی در مورد کرونا خیلی مفیده و لازم اما بیشتر از اون باید سطح فرهنگ و آگاهی مردم ...
دقیقا همینطوره. باور کن من یه مدت بیخیال بودم نسبت به ترکام اصن انگار به چشمم نمیومدن الان که دوباره فکرمو درگیر کردن میببنم جدید زدم کلی با همین انرژی منفی خودم به خودم برگشت
کسی که نخاد گوش کنه گوش نمیده . اینهمه رسانه داره اعلام میکنه تو نینی سایت از هر ۵ تایپیک ۱ تایپ ...
باور کن اینقدر که داره از لحاظ روانی تاثیر میزاره از لحاظ جسمینمیزاره.ماها رعایت میکنیم اما نمیشه که هرثانیه دربارش فکر کنیم و بحث کنیم.اگه قرار باشه ادم بگیره،میگیره اگه قرارم نباشه نمیگیره.