2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 143759 بازدید | 125 پست

بنظرمن باید یه یارانه ایی یه سبد کالایی چیزی بریزن قسط وچکارم چند ماه عقب بندازن تا مردم نرن 

دیگا واقعا نرن 

اگه کسی بیاد بیرون باتیر بزننش بکشنش 

اونی بیاد بیرون توااون موقعیت حقشه بمیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خطر بزرگ جانی داره همه مونو تهدید میکنه ، تو نگران ترک پوستی هستی؟؟ چه دل خجسته ای داری  ...

دل خجسته یعنی چی؟ تو واقعت فکر میکنی من تو فکر این نیستم؟ و رعایت نمیکنم؟اونم وقتی شوهرم که  خودش کارش تو بیمارستانه و بابامم دیابت داره!چرا اینقدر زود قضاوت میکنی اخه شما. وقتی هیچی نمیدونی.این دغدغه الان من نبوده. دغدغه چندین سال من بوده. حالا من الان اومدم درموردش حرف زدم. همه چیز دست خداست اگه قرار به مردن باشه چه با این ویروس میمیریم چه با چیز دیگه. بهتره شما اینقدر انرژی منفی ندی.همه جا خبرش هست. نمیشه زندگیو که تعطیل کرد و همش درمورد این ویروس فکر کنیم که.اونم جامعه الانمون که پر از دغدغه و مشکله

ما که توخونه ایم شوهرامون چی  قسطا چی  قرضا چی  چک ها چی  کرایه مغازه ها چی& ...

بله ولی باید متحد و عاقل باشیم ،، اگر خودمون نباشیم و یا سالم نباشیم دیگه چک و ... هم نیست اما اگر سلامت باشیم مسلما کار میکنیم و درآمد زایی میکنیم بالاخره

منم دارم عزیزم چیز بدی نیست که  . قبلا87 کیلو بودم الان 73 شدم بدنم پر ترکه     . سع ...

دقیقا مهم اینه که بپذیره ادم و خودشو دوست داشته باشه اونوقته که واقعا زندگی میکنه. گلم شکمتتم داره؟جاهایی که جلو دید باشه

[QUOTE=127840325]ارتباطی نداره آخه دغدغه ویروس کرونا رو همه دنیا دارن دلیل نمیشه فقط در مورد این موض ...

ببین عزیزم اطلاع رسانی در مورد کرونا خیلی مفیده و لازم اما بیشتر از اون باید سطح فرهنگ و آگاهی مردم رو بالا برد که این امر محق نیست چرا چون فرهنگ یک جامعه سال‌های سال روش کار میشه و برنامه ریزی دارن 

و حالا من به شما بگم درگیری فکری زیاد با این معضل جهانی نباید بزاره زندگی نکنیم پالس مثبت بده تا از کائنات دریافت کنی در کنار اطلاع رسانی و رعایت همه اصول بهداشتی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
خداروشکر که کنار اومدی امیدوارم منم برسه زمانی که بدنمو دوست داشته باشم و اینقدر اذیت نباشم

گلم من انقد درگیر این مسئله بودم موقع اشنایی ب عشقم گفتم این مشکلو دارم بعداخاسی خاسگاری بیای نگی فلان و اینا گفت مگه قرارع بزارمت ویترین نمایشگاه همه ببینن خودم میخام ببینم ک برام مهم نیس خودمم دارم 😐البته خودشم لاغره

شاید میخاد لحظه ای از این خیال راحت بشه .  آرامش داشته باشه من به شخصه همه چیزو رعایت میکنم ق ...

ممنون عزیزم کاش همه مثل تو درک میکردن. و اینقدر زود قضاوت نمیکردن

دقیقا مهم اینه که بپذیره ادم و خودشو دوست داشته باشه اونوقته که واقعا زندگی میکنه. گلم شکمتتم داره؟ج ...

اوووه زیاد . همسرم که اولین بار شکممو دید چشماش گرد شد  گفت گربه چنگت زده؟   منم گفتم همینه که هست دلتم بخواد . بعدا هم سر فرصت چون مونده بود رو دلم که بهش بگم گفتم اینا نشونه اینه که من تونستم لاغر بشم و بخاطرشون به خودم افتخار میکنم . دیگه بنده خدا جرئت نکرد چیزی بگه     

ولی خب کم رنگ شدن . اولا قرمز یا بنفش بودن خیلی معلوم بودن الان تفریبا سفیده رنگ پوستمه خیلی معلوم نیست دیگه 

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
گلم من انقد درگیر این مسئله بودم موقع اشنایی ب عشقم گفتم این مشکلو دارم بعداخاسی خاسگاری بیای نگی فل ...

منم اون براش مهم نیست میگه تو خیلی مهربونی و خیلی من دوست دارم. اما واقعا چی کنم اینقدر خودم روشون حساسم. هی با خودم میخام کنار بیام  و بگم چیزیه که هست و من اینم و بپذیرم ولی باز گاهی میرسه که اذیت میشم براشون و خودمو سرزنش میکنم که اگه رعایت میکردم و چاق نمیشدم اینجور نمیشد

من چون۲۰ کیلو کم کردم اینجور شدم

اگر با هزینش مشکل نداری و پوستت شل شده عمل کن . پوست شکمو جمع میکنن . ولی خب فکر میکنم (مطمئن نیستم) روغن های گیاهی هم توی لیفت و سفت کردن پوست تاثیر داره . من فقط با نازکی پوستم مشکل دارم که اونم دارم سعی میکنم با ورزش حل کنم ولی واسه ترک نمیدونم چکار میشه کرد چون دنبالشم نبودم راستش

خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم شکمم نخورده وگرنه افسردگی میگرفتم  البته اینم بگم من روزی چند بار ...

عزیزم ببخشید یه سوال . لباس هاتون چرب نمی شدن؟ یا کلا اون قسمتو برهنه میذاشتید؟