بچه ها من بخاطر ترکا پوستیم خیلی اذیتم.شکمم داره پهلوهام.بازوهام.سینه هام.بخدا خیلی خجالت میکشم روم نمیشه لباس باز بپوشم😔شوهرم اصن مشکلی نداره و میگه دوست دارم بدنتو. ولی خودم خیلی ناراضی ام خیلی ناجورن. ۲۲ سالمه از دبیرستان ترک داشتم بعد اینکه چاق شدم.الانم دوباره چاق شدم دوباره ترک جدید زدم بخدا توی دوستام تو اطرافیانم اصن نمیبینم کسی ترک داشته باشه😭😱راحت نیم تنه لباس باز میپوشن. چرا اخه من باید اینجور باشم چرا باید اینقدر غصه بخورم و از بدنم بدم بیاد. همش فکر میکنم من فقط اینجورم اخه هرکیو میبینم نداره لااقل اگه داره اینقدر تو دید نیستن. مالا من خیلی ضایعن😭😭😭
منم دارم عزیزم مخصوصا بعده عروسیم چاق شدم و بیشتر شد شوهر منم مشکلی نداره ولی درکل اعتماد بنفس ادمو میاره پایین منم قبلنا خیلی درگیرش بودم ولی الان فهمیدم هیچی تن سالم نمیشه تنت سلامت خاهر بیخیال بابا
آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
خب مهم شوهرته ک دوست دار ،پیشش نگو ک توقعش بره بالا سیب زمینی بزن ،الوئه ورا خیلی خوبه ،کرم الترا م ...
بهش گفتم میگه بابا چیزی نیستن که من دوست دارم.ولی میدونی چیه عزیزم رضایت خودت باعث میشه اینقدر اعتماد به نفست نیاد پایین و اینقدر اذیت نباشی.هی خودمو دلداری میدم و میگم مهم شوهرمه. اما هی دوباره برمیگردم خونه اول و اذیت میشم بخاطرشون