2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

143738 بازدید | 125 پست

بچه ها من بخاطر ترکا پوستیم خیلی اذیتم.شکمم داره پهلوهام.بازوهام.سینه هام.بخدا خیلی خجالت میکشم روم نمیشه لباس باز بپوشم😔شوهرم اصن مشکلی نداره و میگه دوست دارم بدنتو. ولی خودم خیلی ناراضی ام خیلی ناجورن. ۲۲ سالمه از دبیرستان ترک داشتم بعد اینکه چاق شدم.الانم دوباره چاق شدم دوباره ترک جدید زدم بخدا توی دوستام تو اطرافیانم اصن نمیبینم کسی ترک داشته باشه😭😱راحت نیم تنه لباس باز میپوشن. چرا اخه من باید اینجور باشم چرا باید اینقدر غصه بخورم و از بدنم بدم بیاد. همش فکر میکنم من فقط اینجورم اخه هرکیو میبینم نداره لااقل اگه داره اینقدر تو دید نیستن. مالا من خیلی ضایعن😭😭😭

خب مهم شوهرته ک دوست دار ،پیشش نگو ک توقعش بره بالا

سیب زمینی بزن ،الوئه ورا خیلی خوبه ،کرم الترا من خیلی تعریفشو شنیدمبزن تو اینترنت 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت هیچوووووقت جلو شوهرت نگو ترک دارم از بدنم راضی نیستم چون ممکنه اونم حساس بشه ب مرور و ازت ایراد بگیره 

روغن بایو اویل بزن 

شنیدم ژل آلوورا رو با روغن نارگیل قاطی کنی و هر روز بزنی هم نتیجه داره

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

منم دارم عزیزم مخصوصا بعده عروسیم چاق شدم و بیشتر شد شوهر منم مشکلی نداره ولی درکل اعتماد بنفس ادمو میاره پایین منم قبلنا خیلی درگیرش بودم ولی الان فهمیدم هیچی تن سالم نمیشه تنت سلامت خاهر بیخیال بابا

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

منم دارم عزیزم چیز بدی نیست که  . قبلا87 کیلو بودم الان 73 شدم بدنم پر ترکه    . سعی کن بدنتو دوست داشته باشی. خداروشکر همسرتم دوست دارن دیگه چی بهتر از این؟ تازه نصف بازیگرا و مدلای هالیوودم دارن . یه چیز رواله

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟

الان خطر بزرگ جانی داره همه مونو تهدید میکنه ، تو نگران ترک پوستی هستی؟؟ چه دل خجسته ای داری 

به جای این حرفها بیایین و همه رو روشن کنیم و اطلاع رسانی کنیم که همه بمونن دوهفته خونه هاشون تا این ویروس لعنتی از بین بره

الان خطر بزرگ جانی داره همه مونو تهدید میکنه ، تو نگران ترک پوستی هستی؟؟ چه دل خجسته ای داری  ...

عزیزم چون ویروس اومده که مسایل و دلواپسیها و علایق آدما که تغییر نمیکنه زندگی در جریانه چه با ویروس چه با مرگ چه با شادی چه با غم 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
من تو قسمت رونم دارم خجالت میکشم..زیاد نیست اصلا ولی شوهرم خییلی حساسه و یه جوری میگه که بهم برنخوره ...

منم تو رونم دارم وبا سنم 😭😭😭

نه ماه حامله بودم یه ترک شکمم نخورد همه ترکام از قبله از مجردی  منم میفهمم شوهرم دوس نداره ولی بهم نمیگه خوب بدن ردون ترک قشنگتره مگه نه ؟ 

اونم برا مردا بخصوص با سن 

خب مهم شوهرته ک دوست دار ،پیشش نگو ک توقعش بره بالا سیب زمینی بزن ،الوئه ورا خیلی خوبه ،کرم الترا م ...

بهش گفتم میگه بابا چیزی نیستن که من دوست دارم.ولی میدونی چیه عزیزم رضایت خودت باعث میشه اینقدر اعتماد به نفست نیاد پایین و اینقدر اذیت نباشی.هی خودمو دلداری میدم و میگم مهم شوهرمه. اما هی دوباره برمیگردم خونه اول و اذیت میشم بخاطرشون