2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 143746 بازدید | 125 پست
 منم تو رونم دارم وبا سنم 😭😭😭 نه ماه حامله بودم یه ترک شکمم نخورد همه ترکام از قبله از مجرد ...

من تازه ازدواج کردم یکم چاق شدم ترک اوردم..تازه پوستم بسیار روشنه و ترک رو داد میزنه

شوهرمن خیلی حساسع سعی میکنم خیلی تو چشمش نباشه چون با هر بار گفتنش دلم میریزه..بخدا زیادم نیس در حد ۵..۶ تا خطه...ولی چون سفیدم کاملا تو ذوق میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا جدیدا یا برا همه حتی قدیمیا ؟؟

والا خاله م جدید بود ترک هاش بایو اویل زد ترک هاش رفت

مامانم ترک هاش قدیمی بود سفید شده بودن ۴ ماه مخلوط آلوورا و روغن نارگیل زد خیلی کمرنگ تر شدن ترکهاش

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
بهش گفتم میگه بابا چیزی نیستن که من دوست دارم.ولی میدونی چیه عزیزم رضایت خودت باعث میشه اینقدر اعتما ...

میدونم عزیزم ،فقط میگم پیش خودت بگو ن پیش اون ،اونارو امتحان کن خوبه شک نکن 

خیلیا اینجوری هستن بخاطراینکه سریع  چاق و لاغر میشن اینجوریه 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم چون ویروس اومده که مسایل و دلواپسیها و علایق آدما که تغییر نمیکنه زندگی در جریانه چه با ویروس ...

بله اما الان دغدغه فکری همه این ویروسه ، این که از کوچکترین امکاناتی که داشتیم باید فاصله بگیریم اگر زنده نباشیم و یا مریض باشیم و یا عزیزانمون مشکلی پیش بیاد واسشون ،،آیا اون موقع بازهم موضوع بحث روزانه مون باید ترک پوستی باشه

سلام من ازوختی یادمه هیچ وخت چاق نشدم ب جرعت میتونم بگم هیشکی اندازه من ترک پوستی نداره ی جاسالم تو بدنم نی فقط شکمم نداره چون زایمان نکردم هر درمانیم بگی رفتم دنبالش خداشاهده همه حقوقامو دوسال صرفش کردم دریغ از ی تغییر کوچیک اخرین دکتری ک رفتم گفت ببین من خودم دکترپوستم کلی از این ترکادارم رو این ترکا پوستم نمیتونم برات بکشم الان باهاش کناراومدم خداروشکر 

هیچوقت هیچوووووقت جلو شوهرت نگو ترک دارم از بدنم راضی نیستم چون ممکنه اونم حساس بشه ب مرور و ازت ایر ...

اره. ولی من گفتم😔ولا خیلی براشون اذیت بودم و اعتماد به نفسمو اورد پایین خیلی درگیرش بودم هم از اینور چاق شدم همه هی میگن هم از این ور ترکا

الان خطر بزرگ جانی داره همه مونو تهدید میکنه ، تو نگران ترک پوستی هستی؟؟ چه دل خجسته ای داری  ...

شاید میخاد لحظه ای از این خیال راحت بشه . 

آرامش داشته باشه

من به شخصه همه چیزو رعایت میکنم قرنطینه ایم

ولی واقعا"دیگ نمیخام چیزی در مورد کورنا بشنوم

با چه حقی اظهار نظر میکنی انقدر تند ؟

دوست داره ذهنش درگیر چیزای دیگه باشه

خود الاورا ژلشو دربیارم باروغن نارگیل بزنم ؟؟

ساقه آلوورا از عطاری بخر ژلشو در بیار چون خیلی لزجه تو مخلوط کن له نمیشه یه کم گلاب یا آب بهش اضافه کن با چند قاشق روغن نارگیل کاملا مخلوط کن بذار یخچال(تا سه روز بیشتر نمیشه بمونه پس کم درست کن) هر روز بزن قسمت هایی که ترک داره و یه کم ماساژ بده 

حتما هر روز بزن توی دوره سه الی چهار ماه

مادر من واقعا نتیجه گرفت

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
سلام من ازوختی یادمه هیچ وخت چاق نشدم ب جرعت میتونم بگم هیشکی اندازه من ترک پوستی نداره ی جاسالم تو ...

بنظرم فقط ژن پوست مهمه چرا من نه ماه حامله بودم اندازه تانک یه ترک نیوفتاد بدنن ولی تو مجردی مگه چاق لاغریم چقد بوده من همیشه ۴۵ بودم همه با سنم ترک تر که