بچه ها من بخاطر ترکا پوستیم خیلی اذیتم.شکمم داره پهلوهام.بازوهام.سینه هام.بخدا خیلی خجالت میکشم روم نمیشه لباس باز بپوشم😔شوهرم اصن مشکلی نداره و میگه دوست دارم بدنتو. ولی خودم خیلی ناراضی ام خیلی ناجورن. ۲۲ سالمه از دبیرستان ترک داشتم بعد اینکه چاق شدم.الانم دوباره چاق شدم دوباره ترک جدید زدم بخدا توی دوستام تو اطرافیانم اصن نمیبینم کسی ترک داشته باشه😭😱راحت نیم تنه لباس باز میپوشن. چرا اخه من باید اینجور باشم چرا باید اینقدر غصه بخورم و از بدنم بدم بیاد. همش فکر میکنم من فقط اینجورم اخه هرکیو میبینم نداره لااقل اگه داره اینقدر تو دید نیستن. مالا من خیلی ضایعن😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم چون ویروس اومده که مسایل و دلواپسیها و علایق آدما که تغییر نمیکنه زندگی در جریانه چه با ویروس ...
بله اما الان دغدغه فکری همه این ویروسه ، این که از کوچکترین امکاناتی که داشتیم باید فاصله بگیریم اگر زنده نباشیم و یا مریض باشیم و یا عزیزانمون مشکلی پیش بیاد واسشون ،،آیا اون موقع بازهم موضوع بحث روزانه مون باید ترک پوستی باشه
سلام من ازوختی یادمه هیچ وخت چاق نشدم ب جرعت میتونم بگم هیشکی اندازه من ترک پوستی نداره ی جاسالم تو بدنم نی فقط شکمم نداره چون زایمان نکردم هر درمانیم بگی رفتم دنبالش خداشاهده همه حقوقامو دوسال صرفش کردم دریغ از ی تغییر کوچیک اخرین دکتری ک رفتم گفت ببین من خودم دکترپوستم کلی از این ترکادارم رو این ترکا پوستم نمیتونم برات بکشم الان باهاش کناراومدم خداروشکر
ساقه آلوورا از عطاری بخر ژلشو در بیار چون خیلی لزجه تو مخلوط کن له نمیشه یه کم گلاب یا آب بهش اضافه کن با چند قاشق روغن نارگیل کاملا مخلوط کن بذار یخچال(تا سه روز بیشتر نمیشه بمونه پس کم درست کن) هر روز بزن قسمت هایی که ترک داره و یه کم ماساژ بده
حتما هر روز بزن توی دوره سه الی چهار ماه
مادر من واقعا نتیجه گرفت
راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
سلام من ازوختی یادمه هیچ وخت چاق نشدم ب جرعت میتونم بگم هیشکی اندازه من ترک پوستی نداره ی جاسالم تو ...
بنظرم فقط ژن پوست مهمه چرا من نه ماه حامله بودم اندازه تانک یه ترک نیوفتاد بدنن ولی تو مجردی مگه چاق لاغریم چقد بوده من همیشه ۴۵ بودم همه با سنم ترک تر که