2821
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 166710 بازدید | 127 پست
عزیزم نود درصد خانوما دارن برا من بعد زایمان افتضاح شد ولی چ میشه کرد ب مرور کمرنگ میشه

از این غصه میخورم که هنو زایمان نکردم اینجورم دیگه وای به حال بعد زایمان

اره. ولی من گفتم😔ولا خیلی براشون اذیت بودم و اعتماد به نفسمو اورد پایین خیلی درگیرش بودم هم از اینو ...

بهترین اندامم داشته باشی هستن کسایی که ازت ایراد بگیرن همه ترک پوستی دارن دنبال درمانش باش اما انقد بابتش خودتو ناراحت نکن مهم شوهرته که مشکلی نداره 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من ازوختی یادمه هیچ وخت چاق نشدم ب جرعت میتونم بگم هیشکی اندازه من ترک پوستی نداره ی جاسالم تو ...

خداروشکر که کنار اومدی امیدوارم منم برسه زمانی که بدنمو دوست داشته باشم و اینقدر اذیت نباشم

شاید میخاد لحظه ای از این خیال راحت بشه .  آرامش داشته باشه من به شخصه همه چیزو رعایت میکنم ق ...

آخه ماها رعایت میکنیم اما باید به بقیه هم اطلاع رسانی کنیم ، شما نمیدونید چه خبره ، من دیدم وضعیت بیمارستانهارو ،، اگر جای من بودید بخدا بدتر از اینو میگفتید ،، میگم در این شرایط باید سهم و وظیفه خودمونو برای اطلاع رسانی و تاثیر روی بقیه ،، انجام بدیم

بنظرم فقط ژن پوست مهمه چرا من نه ماه حامله بودم اندازه تانک یه ترک نیوفتاد بدنن ولی تو مجردی مگه چاق ...

دقیقا حرفتون کاملا درسته انسان ۹۰ درصد همه چیش ارثه مام تو ژنمون داریم دکتر گفت پوست من کمبود  کلاژن داره ک کلاژنم حکم کش رو داره تو پوست ینی پوستم قابلیت. کش اومدن نداره بر عکس زن داداشم بعددوتا زایمان ی ترکم نداره

بله اما الان دغدغه فکری همه این ویروسه ، این که از کوچکترین امکاناتی که داشتیم باید فاصله بگیریم اگر ...

ارتباطی نداره آخه دغدغه ویروس کرونا رو همه دنیا دارن

دلیل نمیشه فقط در مورد این موضوع حرف زد

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
آخه ماها رعایت میکنیم اما باید به بقیه هم اطلاع رسانی کنیم ، شما نمیدونید چه خبره ، من دیدم وضعیت بی ...

ما که توخونه ایم شوهرامون چی 

قسطا چی 

قرضا چی 

چک ها چی 

کرایه مغازه ها چی 

حالا ما بحرحال بازم ما خوبیم اونایی که چشمشون به حقوق شبشونه چیکار کنن

[QUOTE=127840325]ارتباطی نداره آخه دغدغه ویروس کرونا رو همه دنیا دارن دلیل نمیشه فقط در مورد این موضوع نه اجبار که نیستش ،، اما قبول دارید همین هم میتونه تاثیر داشته باشه ،، من میگم شاید برای یه نفرهم یه تلنگر کوچیک بزنه و بفهمن

در ضمن برای ترکهات فقط کربوکسی کن چون تاثیرشو دیدم و عالی بوده

آخه ماها رعایت میکنیم اما باید به بقیه هم اطلاع رسانی کنیم ، شما نمیدونید چه خبره ، من دیدم وضعیت بی ...

کسی که نخاد گوش کنه

گوش نمیده .

اینهمه رسانه داره اعلام میکنه

تو نینی سایت از هر ۵ تایپیک

۱ تایپیک در مورد کورنا

ولی خب ما هم گناه داریم ، کورنا ما رو نکشه فکر و خیال و استرسش مارو میکشه

همش کورنا کورنا

سیا بشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد