بچه ها من بخاطر ترکا پوستیم خیلی اذیتم.شکمم داره پهلوهام.بازوهام.سینه هام.بخدا خیلی خجالت میکشم روم نمیشه لباس باز بپوشم😔شوهرم اصن مشکلی نداره و میگه دوست دارم بدنتو. ولی خودم خیلی ناراضی ام خیلی ناجورن. ۲۲ سالمه از دبیرستان ترک داشتم بعد اینکه چاق شدم.الانم دوباره چاق شدم دوباره ترک جدید زدم بخدا توی دوستام تو اطرافیانم اصن نمیبینم کسی ترک داشته باشه😭😱راحت نیم تنه لباس باز میپوشن. چرا اخه من باید اینجور باشم چرا باید اینقدر غصه بخورم و از بدنم بدم بیاد. همش فکر میکنم من فقط اینجورم اخه هرکیو میبینم نداره لااقل اگه داره اینقدر تو دید نیستن. مالا من خیلی ضایعن😭😭😭
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شاید میخاد لحظه ای از این خیال راحت بشه . آرامش داشته باشه من به شخصه همه چیزو رعایت میکنم ق ...
آخه ماها رعایت میکنیم اما باید به بقیه هم اطلاع رسانی کنیم ، شما نمیدونید چه خبره ، من دیدم وضعیت بیمارستانهارو ،، اگر جای من بودید بخدا بدتر از اینو میگفتید ،، میگم در این شرایط باید سهم و وظیفه خودمونو برای اطلاع رسانی و تاثیر روی بقیه ،، انجام بدیم
بنظرم فقط ژن پوست مهمه چرا من نه ماه حامله بودم اندازه تانک یه ترک نیوفتاد بدنن ولی تو مجردی مگه چاق ...
دقیقا حرفتون کاملا درسته انسان ۹۰ درصد همه چیش ارثه مام تو ژنمون داریم دکتر گفت پوست من کمبود کلاژن داره ک کلاژنم حکم کش رو داره تو پوست ینی پوستم قابلیت. کش اومدن نداره بر عکس زن داداشم بعددوتا زایمان ی ترکم نداره
[QUOTE=127840325]ارتباطی نداره آخه دغدغه ویروس کرونا رو همه دنیا دارن دلیل نمیشه فقط در مورد این موضوع نه اجبار که نیستش ،، اما قبول دارید همین هم میتونه تاثیر داشته باشه ،، من میگم شاید برای یه نفرهم یه تلنگر کوچیک بزنه و بفهمن
در ضمن برای ترکهات فقط کربوکسی کن چون تاثیرشو دیدم و عالی بوده