2777
2789
عنوان

ترک پوستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 143775 بازدید | 125 پست

ترک های پوستی خیلی مشکل حادی نیست، اگر پیش دکتر خوب بری، به راحتی درمان میشه. من برای درمان ترک های پوستیم از کربوکسی تراپی استفاده کردم، کار کربوکسی تراپی رو دکتر ثناگو واسم انجام دادن، خیلی سریع نتیجه گرفتم، حتما پیش ایشون برو، شمارشون  اینه ۰۹۳۶۱۹۲۰۴۴۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پیج‌میشناسم معتبره محصولاتش هرکس نیاز داره من معرفی میکنم اطرافیام استفاده کردن راضین خیلی دو روز پیش استوری کرده بود رفع ترک بمدت۴ ماه باید پماد گیاهی روزی۳ بار رو موضع زده بشه

من خودم ترک پوستی داشتم شدید کل پاهام ترک بودن رفتم درمان کردم تا هفتاد درصد برطرف شد اما درمان صد د ...

چجوری درمان کردین؟

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا
الان خطر بزرگ جانی داره همه مونو تهدید میکنه ، تو نگران ترک پوستی هستی؟؟ چه دل خجسته ای داری  ...

راست میگه😂منم رو باسنم دارم اولش فر کردم خطرناکه ولی الان دیگه کاریش ندارم هر چند اعتماد به نفسم اومد پایین😕

سلام عزیزم 

اول اینکه کربوکسی تراپی انجام بده عالیه حواست باشه ک قشنگ گاز پر کنن تا اون خطوط باد کنه 

دوم روغن زیتون و روغن بایو ایل 

سوم سبزیجات و میوه های ک کلاژن سازداره مثل هویج و الو  

مصرف ویتامین های دی و اهن و آ و ب و ای و کلسیم هستش 

مصرف ژلاتین و قلم حیوانات خوبن 

ب مرور زمان و ورزش 

بدنت هیدراته نگه دار حتما اب بخور روزی ۶و ۸ لیوان بخور 

و مهمترین عامل همون ورزش و کربوکسی و تغذیه و اب 

کارای دیگم من انجام ندادم ولی رو شکمم ترک داشتم ک بعد ۳ ماه برطرف شد 

اب یخ زدن ب پوست باعث جمع شدن میشه تورم کم میکنه 

راستی من روغن هارو نیم ساعت صبح و نیم ساعت شب میزدم و مالش میدادم 

تغذیه و ورزش رعایت کردم 

جلسات کربوکسی رفتم این تاکید میکنم ک حتما ب ترک نگاه کن حین تزریق گاز کامل پرکنن خیلییی تاثیر داره 

قبل جلسه هم ویتامین منظورم اهن  و ورزش انجام بده تا بدنت غنی باشه از اکسئژن و اهن خیلی مهمه 

چون برای بازسازی ب خون و اکسیژن و کلاژن والاستین فک کنم احتیاج داره

تقریبا بستگی ب ترک داره  با ۱۲ جلسه شاید خوب بشه شایدم کمتر 

و اینکه پروسه چندماه حداقل سه ماه بگذرون 

نگران نباش استرس نگیر خوب میشن و شاد باش 

تازه ترک های من سفید قدیمی بودن ک خوب شدن 🙏

امیدوارم برات خوب مفید باشه 

من وازلین هم میزدم کرم برای مرطوب بودن ژل الوراهم استفاده میکردم 

خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم شکمم نخورده وگرنه افسردگی میگرفتم  البته اینم بگم من روزی چند بار ...

داشتم نظرات تاپیکو میخوندم ک آخر سر نظر خودمو بگم ،،منم همین مشکل داشتم و بعد لاغری خیلی شدت گرفت ولی وقتی میرفتم حموم خوب تو بخور حموم پوستمو با سنگ یا کیسه لایه برداری میکردم و آخر حمام هم روغن زیتون میزدم ب مل بدن ،فک کنم دو ماه نشد ک رفتن

سلام دقیقا من رو سینه هام پر از ترک بود فکر کن شکم خوبه باز

ولی سینه مر از ترک باشه خیلی بده

من سینه هام اینطور بود نمیتونستم لباس باز بپوشم

نامزدم داشتم خلی ارج کردم خوب نشد ولی یه کرم از یه خانم خریدم کاملا درمان شد

خدا خیرش بده اگه خواستید این‌شمارشه۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹