2777
2789

بچه داشتن که عشقههه درسته سختی داره ولی شیرینیاش بوی تن بچت خنده هاش سختیارو از یادت میبره

ماکه رابطمون بعد از بچه خیلی بهتر شد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اصلا درست نمیشه؟؟؟ همسرم قبلا خیلی دوسم داشت الان دخترمون رو اونجوری دوست داره.خودمون انگار هم ...

منو شوهرم هم مثل شما سردو خشک هستیم. نمیدونم درست شه یا نه. یه نفر تو همین سایت میگفت بچه بزرگ میشه روابطم بهتر میشه. انشالا درست شه

من صبح تا شب تنهام شوهرم شب میاد خونه همون لحظه میخوابه وقت نداریم با هم حرف بزنیم من همیشه خونه تنه ...

عزیزم راستشو بخوای بچه داری سخته اگر شوهرت خونه نباشه یا وقتی هم ک هست از خستگی بخوابه افسرده و عصبی میشی دور از جونت. قبلش با هم اکی شید بعد بچه دار شید

برام خیلی سخته بچه بیارم مخصوصا الان تو شراید روحی خوبی نیستم با شوهرم قهر بودم بهش گفتم اشتی کنیم امروز  گفت اول حامله شو بد اشتی کنیم 

😔😔😔خیلی بهم برخورد از یه طرف هم مادرشوهرم اومده خونمون اونم میگه بچه بیار هی میگن بهم من خودم نمیخوام