2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم من هم همسرموبزرگ کرد

رفتارهای بچه گونه من خیلیییی کم شد

صبورشدم ب

گذشت وارامشم بیشترشد 

بینمون فاصله نیفتاده اماخوب مثل قبل تنهانیستیم یه وروجک وسطمونه 

کارای خونم بابچه ۱۰۰برابرشد 

وقتم بابچه ۱صدم شد

سرم به شدت شلوغه 

۱۰۰برابرقبل خسته ام 

همین الان تمام تنم کوفته اس یه وروجک ۴۰دقیقه اس داره وول میخوره ونمی خوابه 

اما درکل مادربودن بهترین حس دنیاست 

وقتی توچشام نگاه میکنه باصدای بچه گونش میگه عاشقتم مامان

همه چیز ب آدمش بستگی داره، از من بپرسی میگم زندگی با بچه بهشته، اگه همسرت پشتت باشه و عاشقانه ی واقعی باشه زندگیتون صد برابر زیبا تر میشه و بهترش وجود نداره، من خودم دقیقا اولین سالگرد ازدواجمون ب همسرم پیشنهاد بچه دادم، و دومی و سومی هم با خواست خودم و تایید و همراهی همسرم بود و اگه خدا بخاد یکی دو سال دیگه چهارمی رو هم میارم، البته ب اینم بستگی داره ک بچه رو ب چ هدفی بخاید ب این دنیا بیارید و دیدت ن ب بچه چی باشه. 

💗💗💗

اولش سخته ویکم فاصله میفته بین زن ومرد.ولی من خداروشکرمیکنم که پسرمو دارم واقعا به زندگی معنی میده بچه

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
۲۳ تازه ۵ماه هستازدواج کردم و خانواده شوهرم و شوهرم بچه میخان خیلی هم با شوهرم دعوام میشه وضع مالیمو ...

من سنم کمه بیشتر سر این همه میگن زوووده ولی من میگم سن کم بهتر 

ببین از اول تا اخر باید بیاری چرا دیر بیاری واقعا فکر میکنی با این شرایط ادم وضعش خیلی بدونه بچه تغییر میکنه نه بابا هیچی نمیشه ب نظرم سنت ک خوبه شوهرتم ک میخاد خودتم یکم فکر کن بهش مادر میشی بعد میگی کاش زودتر میاوردم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

سخته ولی خوبه مخصوصا وقتی نوزادن همش گریه میکنن و تو نمیفهمی چشونه عذاب اوره البته مال من خدارو شکرالان هشت سالشه ولی بچه بود پدر منو درآورد به هرکی میگفتم در طول شب نیم ساعت هم نمیخوابیدم باور نمیکرد

ببین تمام اینا دست ماست

اینکه رابطه باشه با نه 

از سهتیای بچه لذت ببری یا نه

همش ب دیدگاهت بستگی داره

مثلا من رابطه رو تحت هیچ شرایطی محدود نکردم

ب جز چند روز بعد زایمان ک نمیشد

خوب بودن یا بد بود بچه داشتن بستگی به خودت داره. 

اگه مادریرباشی که صبور باشی و بتونی از عهده اش بر بیای بچه دار بودن نه تنها خوبه بلکه خیلی شیرینه. اما اگه مادری باشی که اصلا حوصله نداشته باشی و نتونی از عهده اش بر بیای مطمین باش بچه داری برای تو افتضاحترین اتفاق زندگیت میشه. 

اگه کسی از من بپرسه بچه داری خوبه یا نه !؟ میگم با وجود مشکلات و سختیهاش بله خیلی خوبه .چون من یه مادر خوب هستم. و از عهده ی بچه داری بر اومدم و خدا رو شکر تا اینجا هم تربیت بچه ام و هم از لحاظ های دیگه خوب بهش رسیدگی کردم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

به نظرم این سوال برای هر کسی یه جوابی داره ، یکی همه شرایطش رو داره و میاره براش خوبه یکی دیگه از روی هوس یا احساسات و عجله میاره و بعد تو سختی میفته میگه بده ، من بعد چهار سال باردار شدم ، واقعا زندگیمون یکنواخت شده بود دیگه ولی بعد باردار شدنم بین منو شوهرم یه عشق مشترک ایجاد شد به عشق میوه زندگیمون روزامون خوش تر شده ، ولی توصیه میکنم بزارین یه چند وقت بگذره بعد اقدام کنین قبلش دونفری چند سال زندگی کنین 

متاهل هستم