2777
2789
شما چرا عزیزم شما که تازه عروسی و جذاب براش

خیلی بی احساسه من تو رابطه ارض* نمیشم و بهم لذت نمیده و درد دارم اون هم خسته هست میاد خونه فقط صبح های زود قبل از سرکار رفتن ۱۵ وقت داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده خیلی براتون ناراحت شدم دلیلشو نپرسیدید که چرا اینطور میکنه با چیزی مشکل داره

چرا خیییلی پرسیدم جواب درستی نمیده. کلا حاشیه میره. راستش حس میکنم خیانت شاید کرده الان آخرین بار 1 ماهه پیش ارتباط داشتیم. کلا کارش آزاده و ساعت 10 صب که میره 1 شب میاد نمیدونم شاید کسی تو زندگیشه و از جای دیگه گرم میشه😔😔

امیدوارم با احساس وسیاست بتونی کاری کنی همسرت روز به روز بیشتر عاشقت بشه خانومی هیچ وقت برای پیشرفت ...

بعضی وقتا میگم شاید اشتباه کردم ازدواج کردم خیلی زیاد بحثمون میشه خیلی سرده و انگار احساس نداره البته منم حرفای بدی بهش زدم که الان قهره

سخته ولی خیلی خوبه

فاصله که نه ولی خب بالاخره قبل بچه همه ی وقتتون مال همه ولی بعد بچه ادم بیشتر وقتش صرف بچه میشه مسئولیش زیاده ولی خیلی شیرینه. یکم تا عادت کنی به شرایط جدید سخته

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
چرا خیییلی پرسیدم جواب درستی نمیده. کلا حاشیه میره. راستش حس میکنم خیانت شاید کرده الان آخرین بار 1 ...

بدترین درد برای یه زن اینه از سمت شریک زندگیش بی محبتی ببینه 

انشاالله میرید مشاورع همه چیز خوب میشه به چیزای بد فکر نکن عزیزم

قبل از بچه رابطتون خیلی خوب بود یا معمولی

بعضی وقتا میگم شاید اشتباه کردم ازدواج کردم خیلی زیاد بحثمون میشه خیلی سرده و انگار احساس نداره البت ...

تا یک سال اول زندگی تا باهم مچ بشید همینه اما مرد بی احساس آدمو پیر میکنه خودت دست بکار شو ببین قلقش چیه

سختی های خودشو داره ولی عاشق ی موجودی میشی ک شبیه خودته  حس عجیبیه.کارهاش رفتاراش.شیرین کاریاش...سختی هم داره.استرس نگرانی .ولی درکل من حتی ی لحظه نمیخوام دنیای بدون بچمو تصور کنم

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
بدترین درد برای یه زن اینه از سمت شریک زندگیش بی محبتی ببینه  انشاالله میرید مشاورع همه چیز خو ...

انشالا مرسی عزیزم. رابطمون خوب بود قبل از بچه. 4 یا 5 ماه یه بار بحث میکردیم یعنی کلا سالی 2 یا 3 بار بود. خیلی هم زود حل میشد