2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داشتن در کنار تمام سختی هاش یک خوبی داره اونم اینه که کلی چیزای جدید یاد می گیری و کلی با تجربه میشی و دیدت نسبت به زندگی کاملا عوض میشه

در واقع پخته تر میشی 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
سوال خوبی بود سوال منم هست  چند سالته؟

۲۳ تازه ۵ماه هستازدواج کردم و خانواده شوهرم و شوهرم بچه میخان خیلی هم با شوهرم دعوام میشه وضع مالیمون برای ۲نفر خیلی خوبه ولی ۳نفر متوسط روبه پایین

بچه خوبه خیلی ولی اینکه همش نگرانه سلامتیش هستی خیلی بده. فاصله هم آره ازنظرجنسی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بستگی داره خب 

یه سری مرد ها با بچع و بدون بچه درست نمیشن 

بعضی هابعد بچه بیشتر توجه دارن به زندگی و همسر 

بعضی خانم ها هم خودخواهن میخوان بچه نباشه عشق وحال کنن 

ولی درکل بچه خوبی های خیلی زیادی داره سختی هم داره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

قطعا که قبلش بهتره چون شیرینی زندگی فقط واسه خودت و همسرت هست

و اگه زن و شوهر قبل بچه دار شدن مشکلی نداشته باشن نه فاصله زیاد نمیشه بلکه کمترم میشه اونایی که با مشکل بچه دار میشن فاصله میوفته (اکثرا )

ولی سخت نه

با وجود سه تا بچه میگم

آدم یه وقتایی خسته میشه خب طبیعیه ولی خستگیا شیرینه 

بستگی به دیدگاه داره یکی بچش شب شیر میخواد با دل ناراضی و احساس زجر پامیشه شیر میده

یکیم با ذوق از اینکه هنوز توان کمک به بچشو داره و میتونه نیاز بچشو رفع کنه حتی نیمه شب

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍