parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 عنوان زودپز برقی 3031 بازدید | 37 پست سلام من خیلی وقته دنبال زودپز برقی همه کاره هستممیشه بگین زودپز برقی و مولتی کوکر چه مارکی دارین؟و راضی هستین؟ اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ 1398/12/19 | 16:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتبریز عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 12396 من خریدم یه مدت استفاده کردم راضی نبودم وخیلی پشیمونم بازشمااگه دوست داری بخر خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲
parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 کمک کنید توروخدا میخوام.خیلی درمونده شدم اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 من خریدم یه مدت استفاده کردم راضی نبودم وخیلی پشیمونم بازشمااگه دوست داری بخر شما چه مارکی دارین؟ اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
avinjoon عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 9781 کمک کنید توروخدا میخوام.خیلی درمونده شدم من هم فیلیپس دارم و هم میدیا😍هر سوالی راجع به این دو تا داشتی در خدمتم🌹
Ati2723 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 1943 من بوش دارم راضیم واقعا بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند
parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 چه فرقی با معمولیا دارن؟ برقی تایمر داره.برا من گیج که کلا یادم میره غذا رو گاز دارم عالیه.غذام دیگه نمیسوزه.زودپز معمولی فیس فیس داره برا من ترسناکه همش میرم قایم میشم که دورازجون هممون نترکه بمیرم😀و غیره😉 اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
حلما1369 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 862 من بوش دارم راضیم واقعا چطوریه تایمر داره،یعنی خطرش از معمولیا کمتره؟
parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 من هم فیلیپس دارم و هم میدیا😍هر سوالی راجع به این دو تا داشتی در خدمتم🌹 فیلیپس که الان خیلی گرونه فک کنممیدیا کدوم مدلشو داری عزیزم؟از کدومشون بیشتر راضی هستی؟زودپزن جفتشونم؟ اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
۶۸لیانا عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 14987 برقی تایمر داره.برا من گیج که کلا یادم میره غذا رو گاز دارم عالیه.غذام دیگه نمیسوزه.زودپز معمو ... ولی فکر کنم مصرف برقش زیاد باشه 🌷
parie_naz مدیر استارتر عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 فلر pcl166 عالیه اما قیمتش الان خیلی بالا رفته آرزو بود برام بخرمش ۷میلیون شد😢 اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
avinjoon عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 9781 فیلیپس که الان خیلی گرونه فک کنم میدیا کدوم مدلشو داری عزیزم؟ از کدومشون بیشتر راضی هستی؟ زودپزن ... میدیا یه پلوپز دارم که مولتی کوکره در وافعمیدیا یه زودپزم دارم که اونم مولتی کوکرهکه هر دوتاش عالیه❤