2777
2789
عنوان

زودپز برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 3044 بازدید | 37 پست
میدیا یه پلوپز دارم که مولتی کوکره در وافع میدیا یه زودپزم دارم که اونم مولتی کوکره که هر دوتاش عا ...

میدیا تو زودپز دوتا مدل داره.میشه عکسشون یا مدلشون رو بگی عزیزم؟

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلیپس که الان خیلی گرونه فک کنم میدیا کدوم مدلشو داری عزیزم؟ از کدومشون بیشتر راضی هستی؟ زودپزن ...

فیلیپس و میدیا تو مولتی کوکرها حدود 600-700 فرقشونه,البته با میزان لیتر یکسان

فیلیپس و میدیا تو مولتی کوکرها حدود 600-700 فرقشونه,البته با میزان لیتر یکسان

از فیلیپس راضی تر بودی یا میدیا؟

گوشت رو چقدر طول میکشه بپزن؟

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
زودپزمو گفتم بهت عشقم,پلوپزم بگم بهت؟ عکسش هنوز نرسیدم خونه تو نت بزنی همین مدلو که گفتمو میاره🌹

آره دیدم عزیزم

ممنون میشم مارک و مدل پلوپز رو هم بگی 

مدلش باشه سرچ میکنم ممنونم

این مدل قابلیت تفت دهی نداره درسته؟

تو ماهیتابه تفت میدی بعد میریزی تو زودپز؟

بعدش که پخت خوب جا میفته ؟ یا بعدش میذاری رو گاز که جا بیفته و لعاب بندازه؟

آره دیدم عزیزم ممنون میشم مارک و مدل پلوپز رو هم بگی  مدلش باشه سرچ میکنم ممنونم این مدل قاب ...

نه عزیزم قابلیت تفت دهی داره,منوی سرخ کردن را انتخاب میکنی هرچقدر بخوای تفت میدی,بعد مواد و اب و هرچی بخای اضافه میکنی,میزنی رو منوی خورش یا گوشت یا هرچی دوس داری,درشو میذاری و تمام🌹

نه عزیزم قابلیت تفت دهی داره,منوی سرخ کردن را انتخاب میکنی هرچقدر بخوای تفت میدی,بعد مواد و اب و هرچ ...

ببخش عزیزم گوشیم خاموش شدم زدم به شارژ

آخه این مدل رو خودش دکمهء منوی سرخ کردن نداره

عین همینه که عکسشو فرستادم؟

روش منوی سرخ کردن نداره آخه

نه عزیزم قابلیت تفت دهی داره,منوی سرخ کردن را انتخاب میکنی هرچقدر بخوای تفت میدی,بعد مواد و اب و هرچ ...

زودپز من مدل هایسونگ .تو ماهیتابه جدا تفت میدم بعد میریزم تو زودپز .نمیدونم برای منم این آیتم داره یا نه

.                                              
زودپز من مدل هایسونگ .تو ماهیتابه جدا تفت میدم بعد میریزم تو زودپز .نمیدونم برای منم این آیتم داره ی ...

شما راضی هستی از زودپزت؟

غذا توش خوب جامیفته؟

فک کنم اگه منوی پخت دلخواه داشته باشی میتونی تو زودپزت تفت بدی

شما راضی هستی از زودپزت؟ غذا توش خوب جامیفته؟ فک کنم اگه منوی پخت دلخواه داشته باشی میتونی تو زودپ ...

سلام عزیزم .من زودپز برقی مارک هایسونگ گرفتم از این لمسی ها.اولاش کار کردن باهاش خیلی سختم بود چون منوی فارسی نداشت و تو دفترچه راهنماش هم زیاد واضح توضیح نداده بود .الان ی خورده یاد گرفتم و استفاده میکنم .اگه میخای بگیری مارکی بگیر منوی فارسی داشته باشه 

.