2777
2789
عنوان

زودپز برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 37 پست

سلام به روی ماهت عزیزم

آره هایسونگ صفحه اش و دکمه هاش فارسی و انگلیسی نیست اصلا.

راستی اگه زودپز شما هایسونگ مدل hc5090 باشه احتمالا قابلیت تفت دهی داره.چون  همراهش سبد سرخکن داره.

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای من یک سال ونیم پیش چهارصد گرفتم تازه اون موقع هم گرون شده بود اما واقعا به قول یکی از بچه ها ...

دیجیکالا تو انحصار گرفته وارداتشو.هر قیمتی بخواد میزاره

منم بدون زودپز غصه میخورم😓

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
منوی سرخ کردن معمولا دارن

خیلی ممنونم ازت عزیزم که انقدر با حوصله همه سوالامو جواب دادی

دوستم    

سلام به روی ماهت عزیزم آره هایسونگ صفحه اش و دکمه هاش فارسی و انگلیسی نیست اصلا. راستی اگه زودپز ش ...

برای من همین مدله و سبد سرخ کن هم داره .تا حالا از سرخ کنش استفاده نکرده بودم .ممنون ک راهنمایی کردین

.                                              
سلام به روی ماهت عزیزم آره هایسونگ صفحه اش و دکمه هاش فارسی و انگلیسی نیست اصلا. راستی اگه زودپز ش ...

سلام

میدونید این زودپز هایسونگ پخت تاخیری هم داره یا نه؟ من پخت تاخیرب خیلی برام مهمه چون شاغلم. الان یه پلوپز ساده دارم. میخوام یه زودپز- پلوپز دیجیتال بگیرم. ولی برام مهمه که حتما تاخیرش قابل برنامه ریزی باشه که مثلا بگی چند ساعت دیگه روشن شه. بخصوص واسه حالت پلوپزش

برای من همین مدله و سبد سرخ کن هم داره .تا حالا از سرخ کنش استفاده نکرده بودم .ممنون ک راهنمایی کردی ...

عزیزم شما از جنس قابلمه ش راضی هستی؟ به نظرتون واسه سرخ کن جوا میده؟عزیزم شما اگه دفترچه راهنماش را داری میتونی لطف کنی عکسش را بذاری. هم من میفهمم که ویژگی های مورد نظرم را داره یا نه، هم اینکه اگه چیزی سر درآوردم به شما میگم 🥰

من بین این مدل هایسونگ و یه مدل مولتی کوکر همیلتون تردید دارم. مولتی کوکر همیلتون تاخیری داره ولی واسه پلوپزش این ویژگی فعال نیست

بودجه م در حد این دوتاست🤕