2777
2789

بچه ها من سایز ۱ خریده بودم چسباش خیلی شل بود دیگه نخریدم مای بی بی بستم حساسیت داشت بارلی بستم افتضاح نم میداد خلاصه که تصمیم گرفتم دوباره مولفیکس بگیرم  پسرم ۴۳ روز گی ۵ کیلو بود الا ۵۰ روزشه  .تاحالا سایز ۲ میبستم اما الان یکم پاش رد افتاده به نظرتون سایز ۳ بخرم ؟ مولفیکس بسته بندی سبزا چسبش محکم ؟ راضین؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که پسرم کوچک بود مولفیکس اصل مال ترکیه میبستم به غیر اون هر چی پوشک میکردم حساسیت میکرد

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
من ۱ هم میگرفتم چسبش مشکلی نداشت

الان دختر داییم یه شهر دیگه زندگی میکنه اونم میگفت بسته زردا چسبش شله

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها سایز ۳ بخرم برا وز ۵ کیلو خوبه یا نه؟

من که اینو متوجه نشدم

میدونی شوهرم میگه شاید اینی که ماخریدیم تاریخ انقضاش گذشته چون احتکار میکرد احتمالش زیاد بود

میدونی شوهرم میگه شاید اینی که ماخریدیم تاریخ انقضاش گذشته چون احتکار میکرد احتمالش زیاد بود

بله این هم امکان داره، از فروشگاه کوروش بخر که فروشش زیاده

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
برای ۵ سایز دو بهتره سایز۳ را از ۶ کیلو شروع کن

اخه ۱۰ روز پیش ۵ بود الان بیشتر شده پاهاشم رد اندوخته . یه چیز دیگم اینکه سایز ۳ مولفیکس سبزه اما ۲ بسته زرده 

بچه ها پس ۳ بخرم دیگه اره؟