وروجک76 مدیر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست سلام دوستانکسی که میگفت تو این اوضاع کرونا دعا کنید باردار نباشید خودش حامله ست😂بی بی چکم مثبت شد😍 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️ 1398/12/19 | 12:30 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 عزیزم ترشح آبکی هم داشتی؟؟؟نوک سینه هات میسوخت؟ به ترشحاتم دقت نکردم چون همیشه ترشح دارمولی اره نوک سینه ام میسوختیادم تو حموم دونه های اب از دوش ریخت رو نوک سینم سوزش گرفت ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
مامان_دخترنازنازی عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 759 به ترشحاتم دقت نکردم چون همیشه ترشح دارم ولی اره نوک سینه ام میسوخت یادم تو حموم دونه های اب از دو ... دیگه چه علائمی داشتی خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 واااای چه محیط شادی...مبارکه عزیزم مرسی گلم😘لطفا دعا کن شادبمونه و خدا بچمو واسم نگه داره ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
اسماسادات عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 65 مرسی گلم😘 لطفا دعا کن شادبمونه و خدا بچمو واسم نگه داره ان شالله خدا سالم برسون بغلتاسم چی در نظر داری مامان خانوم جون؟؟
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 دیگه چه علائمی داشتی سینه هام بزرگ شده و درد دارهحلال دورش تیره شدهنوک سینم زده بیرونخوابمم یکم نا مرتب شدهتو چند روز اخیر دفعات بیشتری میرم دستشویی ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 ان شالله خدا سالم برسون بغلت اسم چی در نظر داری مامان خانوم جون؟؟ ممنوندختر باشه ستاره پسر باشه ترکیبی از رضا مثلا حمیدرضا ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
مامان_دخترنازنازی عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 759 سینه هام بزرگ شده و درد داره حلال دورش تیره شده نوک سینم زده بیرون خوابمم یکم نا مرتب شده تو چند ... جوش هم روی قبل موعدپری خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 به منم ی نفرگفت شایدم شمابودی.خیلی خوشحالم براتون.عالیه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
shr1396 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5154 مبارکه گلم به جمع باردارا خوش اومدی😍😍😂😂 دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 جوش هم روی قبل موعدپری جوش من همیشه میزنم ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 به منم ی نفرگفت شایدم شمابودی.خیلی خوشحالم براتون.عالیه ممنون عزیزم😘 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 مبارکه گلم به جمع باردارا خوش اومدی😍😍😂😂 مرسی گلم خیلی حس عجیب و استرس زاییاینکه یه موجود زنده ازت داره تغذیه میکنه شگفت انگیزه😍 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 اینم از فواید قرنطینه😀😀😀😀 شوهر من قرنطینه نیست میره سرکارسه روز خونه بود که فرداش بی بی چک زدم مثبت شد😂 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️