وروجک76 مدیر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست سلام دوستانکسی که میگفت تو این اوضاع کرونا دعا کنید باردار نباشید خودش حامله ست😂بی بی چکم مثبت شد😍 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️ 1398/12/19 | 12:30 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 خدایا ای خدای مهربون خودت میدونی تو دلم چخبره همه یه جوری با کاراشون با حرفاشون شوکندن این قلبم😭 ... انشالله همه منتظرا دلشون شاد بشه و دامنشون سبزتوام همینطور گلم😘 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 وایییی خدا چقدر خوشحال شدم عزیزمممم مبارک ات باشه انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیاد نی نی وروجک ات😁 ... ممنون گل من ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
خانم_نین عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 542 زود زدی گلم من دو سه روز بود علائم داشتم یعنی ۳-۴ روز بعد از پریودم چه علائمی داشتی هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد.
httamana عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 5447 سلام اگه باردارید ی سوال دارم جانم بفرمایید آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 چه علائمی داشتی سینه هام درد داشت و نوک سینه هام حساس شده بود ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 جانم بفرمایید ببخشیدعزیزم.آنومالی سونوهست یاآزمایش؟ گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
httamana عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 5447 ببخشیدعزیزم.آنومالی سونوهست یاآزمایش؟ سونوگرافی عزیزم آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 😂😂😂درباره من صدق نمیکنه چون من تنبلی تخمدان دارم و دوساله حامله نمیشدم جدی تنبلی تخمدان داری؟ منم همینطور. منم منتظر نی نی ام😔 خوش بحالت. خدا برات نگه داره. خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
مامان_دخترنازنازی عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 759 شاید😂😂😂 مبارک عشقم علایم چی بود خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 جدی تنبلی تخمدان داری؟ منم همینطور. منم منتظر نی نی ام😔 خوش بحالت. خدا برات نگه داره. اره عزیزمولی بدون دارو باردارشدمممنون گلم انشالله به زودی دامن توام سبز بشه😍 ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 مبارک عشقم علایم چی بود مرسی تاپیک قبلم علامت مهمم بودو حساس شدن سینه هام ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️
مامان_دخترنازنازی عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 759 مرسی تاپیک قبلم علامت مهمم بود و حساس شدن سینه هام عزیزم ترشح آبکی هم داشتی؟؟؟نوک سینه هات میسوخت؟ خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 اره عزیزم ولی بدون دارو باردارشدم ممنون گلم انشالله به زودی دامن توام سبز بشه😍 خدا دوست داره. من شوهرمم مشکل داره. مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
وروجک76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1696 خدا دوست داره. من شوهرمم مشکل داره. مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد قربون خدا برم انشالله خودشم نگهش دارهانشالله به زودی خبر بارداریتو بگی ♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست... من امیـבم به خـבا وبعـב خـבاهم به خـבاست!🙂️