2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست
خدایا ای خدای مهربون خودت میدونی تو دلم چخبره همه یه جوری با کاراشون با حرفاشون شوکندن این قلبم😭 ...

انشالله همه منتظرا دلشون شاد بشه و دامنشون سبز

توام همینطور گلم😘

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
وایییی خدا چقدر خوشحال شدم عزیزمممم مبارک ات باشه انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیاد نی نی وروجک ات😁 ...

ممنون گل من

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود زدی گلم من دو سه روز بود علائم داشتم یعنی ۳-۴ روز بعد از پریودم

چه علائمی داشتی 

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
چه علائمی داشتی 

سینه هام درد داشت و نوک سینه هام حساس شده بود

جانم بفرمایید

ببخشیدعزیزم.آنومالی سونوهست یاآزمایش؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
😂😂😂درباره من صدق نمیکنه چون من تنبلی تخمدان دارم و دوساله حامله نمیشدم

جدی تنبلی تخمدان داری؟ منم همینطور. منم منتظر نی نی ام😔 خوش بحالت. خدا برات نگه داره. 

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
جدی تنبلی تخمدان داری؟ منم همینطور. منم منتظر نی نی ام😔 خوش بحالت. خدا برات نگه داره. 

اره عزیزم

ولی بدون دارو باردارشدم

ممنون گلم انشالله به زودی دامن توام سبز بشه😍

مبارک عشقم علایم چی بود

مرسی تاپیک قبلم علامت مهمم بود

و حساس شدن سینه هام

مرسی تاپیک قبلم علامت مهمم بود و حساس شدن سینه هام

عزیزم ترشح آبکی هم داشتی؟؟؟نوک سینه هات میسوخت؟

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
اره عزیزم ولی بدون دارو باردارشدم ممنون گلم انشالله به زودی دامن توام سبز بشه😍

خدا دوست داره. من شوهرمم مشکل داره. مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
خدا دوست داره. من شوهرمم مشکل داره. مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد

قربون خدا برم انشالله خودشم نگهش داره

انشالله به زودی خبر بارداریتو بگی