2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم مبارکه چه مثبت خوشگلی.انشا... نسیب همه منتظرا من ماه چهارم اقدامم.الان روز 15 دورمه و این ...

ممنون گلم انشالله توام عکس،بی بی چکتو بزاری این ماه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
خداااروشکر عزیزم بسلامتی و دل خوش اتفاقا خوب که قرنطینه میشینی راحت تو خونه خودت هیج کسی نه میتونه ب ...

سلام اگه باردارید ی سوال دارم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
بعد یک هفته تاخیر ن عزیزم قبل موعد پریود خیلی کم پیش میاد نشون بده تهوع علامت پریودم هست من هرماه ...

من چند روز عقب انداختم. علائم پریود ندارم. فقط بیمیلم به غذا. عصرا تا سب پشت کمرم درد میکنه و خستم. یعنی باردارم؟

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  

دوستان ممنون تو خوشحالی من شریک شدین

ممنون از تبریکای همتون

انشالله دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه و یه بچه صحیح و سالم خدا بهتون بده

واسه سلامتی نی نی منم دعا کنین چون سابقه سقط،دارم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
خخخخ اگ بشه ۹/۹/۹۹😂

چه باحال می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من چند روز عقب انداختم. علائم پریود ندارم. فقط بیمیلم به غذا. عصرا تا سب پشت کمرم درد میکنه و خستم. ...

ببین گلم علائم تو هرکسی متفاوته

مثلا من این ماه چون بعد ارضا شدن شکم درد داشتم نگران شدم تاپیک قبلیم هم در همین مورد سوال کردم و دوستانی ک باردار،بودن گفتن اونا هم بعد ارضا شکم درد گرفتن

بنظرم عجیب ترین علامت بارداری بود😂

منم آبانی هستم...تعریف نباشه خیلی دلسوز و مهربوننم..و خانواده دوست....ولی آبانی ها همیشه تنهان....گن ...

خیلی موافقم باهات.تو دلسوزی دیگه شورشو درآوردیم ولی وقتی نیاز به مهربونی داریم هیشکی نیست و تنهاییم

منم آبانی هستم...تعریف نباشه خیلی دلسوز و مهربوننم..و خانواده دوست....ولی آبانی ها همیشه تنهان....گن ...

اره شوهر من قبل ازدواجمون خیلی تنها بوده خودش میگه همیشه