2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 143 پست
منم آخرین پریودم 5بهمن بود سونو رفتم تاریخ زایمان زده بود 99/8/10

مال من میشه ۱۸ آبان

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلی دارم دوسال کشید باردار بشم 😂😂😂😂😂  صدق می کنه براتو چون اولیه باید طبیعی زایمان ک ...

خخخخ اگ بشه ۹/۹/۹۹😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
ولی برعکس کاش من باردار بودم امروز پریود شدم دنیا رو سرم آواره . مبارکت باشه عزیزم

انشالله ماه بعد مثبت بشه عزیزم

واقعا راسته میگن بیخیال باشی زودتر،باردار میشی

من اصلا تو فکر بارداری نبودم مث سری قبل ک سقط شد الانم میگفتم نیستم ولی بودم😍

عزیزم اینم عکس بی بی چک

وای عزیزم مبارکه چه مثبت خوشگلی.انشا... نسیب همه منتظرا

من ماه چهارم اقدامم.الان روز 15 دورمه و این ماه کامل بیخیالم و اصلا برام مهم نیس چی پیش بیاد راضیم به رضای خدا

حداقل تا پس فردا صبر کن.تونستی تا جمه صبر کنی که بهتره

مرسی عزیزم. اره دیگ بایدصبرکنم. دعاکن باردارباشم. شوهرم این ماه خیلی ذوق داره 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
عزیزم اینم عکس بی بی چک

دوستان این عکس بی بی چکمه

گفتم دوستم واستون گذاشت

وای عزیزم مبارکه چه مثبت خوشگلی.انشا... نسیب همه منتظرا من ماه چهارم اقدامم.الان روز 15 دورمه و این ...

ان شاء الله ک بارداربشین همین ماه. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
تاریخ پریدی هام اینه 7آذر،5دی،29دی،25بهمن.این ماه آمپول اچ سی جی زدم واقدام به بارداری داشتم کی ب نظ ...

آخر اسفند