بچه ها من بابام یه شهر دیگه کار میکنه الان شیش ماهه که ندیدمش حالا امشب زنگ زد که میخوام فردا بیام خونتون یه روز بمونم فقط فردا بهش مرخصی مدن حالا چه کار کنم من تو خونه حیوون تو خونگی دارم.دلم خیلی براش تنگ شده ولی میترسم بیاد ما بگیریم😔😔😔
نمیدونم شایدم ما زود قضاوتت کردیم ولی بدون من شخصا آرروم اینه پدرم رو فقط یکبار دیگه برای یک لحظه بب ...
من شیش ماهه که منتظرم پدرمو ببینم دلم براش پر میکشه هر روز عکساشو نگاه میکنم ولی الان تو این شرایط وقتی به این فکر میکنم که اگه به خاطر من یه بچه خانوادشو از دست بده تا اخر عمر حسرت دیدنه پدر مادرش به دلش بمونه یا تازه عروسی که شوهرشو از دست بده فقط به خاطر اینکه من حاظر نبودم یک ماهه ویگه ام صبر کنم از خودم واقعا بدم میاد.😔
به خدا ارزومه😭ولی همون لحظه به تک تکه شما و بچه هاتون این که این همه مدت استرس داشین و رعایت کردین به عزیزاتون و خانواده هاتون فکر میکنم اگه من باعث بشم شما ها بگیرین ایشالا خدا از رو زمین ورم داره.
حالا اون ایموجی ها چیه گذاشتی واقعا حیف بابات شماها رو آدم حساب کرده😒😒😒😒
ببخشید من اینترنتم تموم شد دیشب.اون ایموجی ها خب الان به خاطر کرونا همه ماسک میزنن نماده حودش واسه خودش در مورده پدرم هم که من توضیح دادم واسه چی نگرانم امیدوارم درکم کرده باشه
جوری که تو ماسک زدی😷 گفتم حتما بابات کار بدی کرده . حالا حیوان خانگی تو به بابات چ ربطی داره حیوان ...
کار بدی نکرده خب به خاطر کرونا همه ماسک میزنن دیگه.اگه بابام ناقل باشه به حیوون تو خونگیم دست بزنه بعد منم به اون دست بزنم من میگیرم خودم خوب میشم حیوونم هم که نمیگیره ولی من به هزار نفر دیگه منتقل میکنم که اونا هم هر کدوم به هزار نفر دیگه منتقل میکنن شاید خیلیا به خاطر من بمیرن عزیزم به خاطر این ناراحتم
دور از جون اگه بابام کرونا بگیره من خودم میرم پیشش مبتلا شم بمیرم😑☹ چطور دلت اومد همچین حرفی بزنی ...
خب فقط من نیستم که ۸۰ ملیون نفر دیگه هستن که داریم باهم زندگی میکنیم من اگه بابام چیزیش بشه طوری خودمو از بین میبرم که جونه دیگرانو به خطر نندازم بقیه چه گناهی دارن که باید پاسوز من بشن