2777
2789
عنوان

بابام😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 87 پست
ممنونم ولی من تک تک شما رو عاشقانه دوست دارم و به خاطر همین رو دلم پا میزارم‌.اگه خدایی نکرده به خاط ...

نمیدونم شایدم ما زود قضاوتت کردیم ولی بدون من شخصا آرزوم اینه پدرم رو فقط یکبار دیگه برای یک لحظه ببینم.......

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نمیدونم شایدم ما زود قضاوتت کردیم ولی بدون من شخصا آرروم اینه پدرم رو فقط یکبار دیگه برای یک لحظه بب ...

من شیش ماهه که منتظرم پدرمو ببینم دلم براش پر میکشه هر روز عکساشو نگاه میکنم ولی الان تو این شرایط وقتی به این فکر میکنم که اگه به خاطر من یه بچه خانوادشو از دست بده تا اخر عمر حسرت دیدنه پدر مادرش به دلش بمونه یا تازه عروسی که شوهرشو از دست بده فقط به خاطر اینکه من حاظر نبودم یک ماهه ویگه ام صبر کنم از خودم واقعا بدم میاد.😔

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چطور دلت اومد میگن روز قیامت مادر و بچه از هم فراری ان الان میفهمم ینی چی😑

فراری نیستم گلم فقط به بقیه جامعه هم فکر میکنم دوست ندارم زبونم لال همه شما بازیچه احساساته من بشین.

یعنی بعده 6ماه نمیخای باباتو بغل کنی یا ببوسی؟ 

به خدا ارزومه😭ولی همون لحظه به تک تکه شما و بچه هاتون این که این همه مدت استرس داشین و رعایت کردین به عزیزاتون و خانواده هاتون فکر میکنم اگه من باعث بشم شما ها بگیرین ایشالا خدا از رو زمین ورم داره.

حالا اون ایموجی ها چیه گذاشتی واقعا حیف بابات شماها رو آدم حساب کرده😒😒😒😒

ببخشید من اینترنتم تموم شد دیشب.اون ایموجی ها خب الان به خاطر کرونا همه ماسک میزنن نماده حودش واسه خودش در مورده پدرم هم که من توضیح دادم واسه چی نگرانم امیدوارم درکم کرده باشه

میترسی حیوونت بگیره😏

نه عزیزم میترسم خدایی نکرده همتونو مبتلا کنم به خاطر خودم.حیوون تو خونگیمم که توضیح دادم واسه چی گفتم

من بودم راضی بودم بگیرم ولی دل بابام نشکنه😞حالا ازکجا معلوم بیچاره کرونا داره

منم راضیم خودم بگیرم دل بابام نشکنه راضیم اصلا لمیرم ولی دل بابام نشکنه ولی راضی نیستم به خاطر دل خوده من و بابام ۸۰ ملیون نفر به خطر بیوفتن.

جوری که تو ماسک زدی😷 گفتم حتما بابات کار بدی کرده . حالا حیوان خانگی تو به بابات چ ربطی داره حیوان ...

کار بدی نکرده خب به خاطر کرونا همه ماسک میزنن دیگه.اگه بابام ناقل باشه به حیوون تو خونگیم دست بزنه بعد منم به اون دست بزنم من میگیرم خودم خوب میشم حیوونم هم که نمیگیره ولی من به هزار نفر دیگه منتقل میکنم که اونا هم هر کدوم به هزار نفر دیگه منتقل میکنن شاید خیلیا به خاطر من بمیرن عزیزم به خاطر این ناراحتم

من خدايى نكرده مطمئن باشم كه بابام كرونا هم داره زنگ بزنه بگه ميخوام بيام خونت كلى خوشال ميشم 

منم خوشحال شدم و کلی ذوق کردم ولی به ادمای دیگه هم فکر میکنم به تمام شماها و بچه هاتون و پدر مادراتون اگه من بگیرم باعث بشم شماها بگیرین چی؟؟

دور از جون اگه بابام کرونا بگیره من خودم میرم پیشش مبتلا شم بمیرم😑☹ چطور دلت اومد همچین حرفی بزنی ...

خب فقط من نیستم که ۸۰ ملیون نفر دیگه هستن که داریم باهم زندگی میکنیم من اگه بابام چیزیش بشه طوری خودمو از بین میبرم که جونه دیگرانو به خطر نندازم بقیه چه گناهی دارن که باید پاسوز من بشن