2777
2789
عنوان

بابام😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 87 پست
درسته.حق میدم.اما تورو خدا جوری میگفتی ناراحت نشن.من اشکم در میاد واسه پدر و مادرا

انداختم تو شوخی بهش گفتم. بعد کلی براش از قرنطینه کردن خودمون گفتم که جرات نمیکنیم تکون بخوریم

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم طوطی دارم.عاشق ناز کردنه.چند وقته نازش نکردم.هی صدام میزنه😔😔😔😔

وای برو نازش کن طفلیو ، حیوانات شدیدا افسردگی میگیرن بخاطر کم محلی صاحبشون پرنده ها بعد از یمدت تمام پرهاشونو میکنن حیوانات کرونا نمیگیرن اونم که همش تو خونه بوده فوقش بعدش دستت بشور 

جوری که تو ماسک زدی😷 گفتم حتما بابات کار بدی کرده . حالا حیوان خانگی تو به بابات چ ربطی داره حیوان ...

خیلی باحال گفتی فک کردم بابات کار بدی کرده 😂😂😂😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🤍🥀

یا خدا این بیماری چه آدمایی رو که ثابت نکرد رعایت کردن و اینا درسته ولی داری راجع به پدرت حرف میزنی همکار پدر من کرونا گرف پدرمم یه جای شلوغ کار میکنه قرار بود بیاد خونم نیومد جونم داشت براش در میرف درد و بلاش بیاد برای من بابای آدم مریضم باشه بهتره نباشی تا ازش بترسی.میومد دس نمیدادین رو بوسی نمیکردین واقعا پیش خودتم خجالت نکشیدی از حرفت☹

٦ ماهه نديديش اونوقت ميگي ميترسم فلان باشه ديگه عمرا بچه بيارم ميترسم يكي بشه مث تو

عزیزم زود در مورد من قضاوت نکن بابام جایی که کار میکنه خیلی الودست رعایت هم نمیکنه اعتیاد هم داره برای من مهم نیست اگه خودم بگیرم چون جوونم و خوب میشم سریع ولی تو زمانی که نمیدونم مریضم اگه به هزار نفر دیگه منتقل کنم چی اگه خدایی نکرده به خاطر خود خواهی خودم به خانواده خوده شما زبونم لال منتقل کنم چی اون موقع هم در مورده من اینجوری فکر میکنی

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
یا خدا این بیماری چه آدمایی رو که ثابت نکرد رعایت کردن و اینا درسته ولی داری راجع به پدرت حرف میزنی ...

عزیزه دلم من برای خودم نگران نیستم به خودشم چیزی نگفتم مطمئن باش بیاد هم تا پای جونم ازش پذیرایی میکنم ولی حاظر نیستم به خاطر دل خودم جونه هزار تا ادمه دیگه رو به خطر بندازم

واي بچه ها خيلي اعصابم خرد شد فقط دارم دندون مي جوم كااااش قرار بود فردا باباي من بياد خونه م كل ز ...

ببخشید که باعث اعصاب خوردیتون شدم من با وجوده تمام مشکلاتی که با پدرم داشتم ولی عاشقانه دوسش دارم و واسه دیدنش پر میکشم ولی وقتی به این فکر میکنم با توجه به شرایطی که خودمو پدرم داریم ممکنه جونه هزاران نفرو به خطر بندازمو چه کسایی رو ممکنه به خاطر دل خودم عزادار کنم وجدانم به درد میاد‌.من این مدلی اعصابم خورد میشه

ازت بدم اومد والسلام

ممنونم ولی من تک تک شما رو عاشقانه دوست دارم و به خاطر همین رو دلم پا میزارم‌.اگه خدایی نکرده به خاطر دل من شما یا خانوادتون مبتلا بشین من هیچ وقت خودمو نمیبخشم.

ماشالله محبت از سرو کولتون میباره

من خودم عاشق پدر مادرم هستم تو شرایط عادی همیشه میان خونمون و تا هر موقع بخوان اینجا میمونن ولی حاظر نیستم به خاطر احساساتم سلامت شهر و کشورمو ۸۰ ملیون نفرو به خطر بندازم