2777
2789
عنوان

بابام😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 87 پست
من مامانم میخواست بیاد خونه م. بهش گفتم اول برو تست کرونا بده بعد بیا. البته طوری بهش گفتم ناراحت نش ...

ماشالله محبت از سرو کولتون میباره

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم حیوون ازخونه بنداز بیرون نه بابات ...توک انقدر حساسی درعجبم چطور حیوونو تواین شرایط ک همه میگ ...

نه اینطور نگین حیوانات زبون بسته هم افریده های خداوند هستند و درست مثل ادمها مهربانی محبت و درد و اسیب رو میفهمن این حیوان زبون بستش الان بهش وابسته شده بندازتش بیرون از غم دق میکنه گناه دارن زبون بسته ها 

من مامانم میخواست بیاد خونه م. بهش گفتم اول برو تست کرونا بده بعد بیا. البته طوری بهش گفتم ناراحت نش ...

من مامانم میخواست بیاد شوهرم فوری رفت آوردنشون شب هم با آبجیم نگهشون داشتم 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

منم طوطی دارم.عاشق ناز کردنه.چند وقته نازش نکردم.هی صدام میزنه😔😔😔😔

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
ماشالله محبت از سرو کولتون میباره

من باردارم یه دختر چهار ساله هم دارم. مامانمم اسم کرونارو پیشش میاری مسخره میکنه. بعدش به من زنگ زده گلایه از زن عموم که داشت به کُشتن میداد منو! گفتم مادرجان حق داره نگرانه خب تو این وضعیت!

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
من باردارم یه دختر چهار ساله هم دارم. مامانمم اسم کرونارو پیشش میاری مسخره میکنه. بعدش به من زنگ زده ...

درسته.حق میدم.اما تورو خدا جوری میگفتی ناراحت نشن.من اشکم در میاد واسه پدر و مادرا