بچه ها من بابام یه شهر دیگه کار میکنه الان شیش ماهه که ندیدمش حالا امشب زنگ زد که میخوام فردا بیام خونتون یه روز بمونم فقط فردا بهش مرخصی مدن حالا چه کار کنم من تو خونه حیوون تو خونگی دارم.دلم خیلی براش تنگ شده ولی میترسم بیاد ما بگیریم😔😔😔
ب نظرم حیوون ازخونه بنداز بیرون نه بابات ...توک انقدر حساسی درعجبم چطور حیوونو تواین شرایط ک همه میگ ...
کسی نمیگه حیوون نگه ندارین عزیزم چون حیوانات مبتلا نمیشن منم اونو بیشتر دوست ندارم ولی اگه پدرم ناقل باشه و به حیوونم دست بزنه بعد ما هم به اون دست بزنیم ما هم میگیریم و به هزار نفر دیگه هم منتقل میکنیم.
عزیزم من مامان درد کمر و پا داره خواهرمم سنش کمه نمیتونن از پس خودشون بر بیان با اینکه خواهرم میره سر کار البته منظور ۱۹ سالشه ولی بسیار در کار خونه تنبله امروز به شوهرم گفتم توکل بخدا برو بیارشون جا خودمون گناه دارن درد کلیه میتونه مرتبت باشه با کرونا
من مامانم میخواست بیاد خونه م. بهش گفتم اول برو تست کرونا بده بعد بیا. البته طوری بهش گفتم ناراحت نشه. اونم نیومد رفت خونه عموم. زن عموم هم وایتکسو رقیق کرده بود گفته بود دستاشو بشوره باهاش. مامانمم به وایتکس حساسیت داره حالش بد شده بود
اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید