2777
2789
عنوان

بابام😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم حیوون ازخونه بنداز بیرون نه بابات ...توک انقدر حساسی درعجبم چطور حیوونو تواین شرایط ک همه میگ ...

کسی نمیگه حیوون نگه ندارین عزیزم چون حیوانات مبتلا نمیشن منم اونو بیشتر دوست ندارم ولی اگه پدرم ناقل باشه و به حیوونم دست بزنه بعد ما هم به اون دست بزنیم ما هم میگیریم و به هزار نفر دیگه هم منتقل میکنیم.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

عزیزم من مامان درد کمر و پا داره خواهرمم سنش کمه نمیتونن از پس خودشون بر بیان با اینکه خواهرم میره سر کار البته منظور ۱۹ سالشه ولی بسیار در کار خونه تنبله امروز به شوهرم گفتم توکل بخدا برو بیارشون جا خودمون گناه دارن درد کلیه میتونه مرتبت باشه با کرونا 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
بابات گناه داره نگو اینجوری..دلتنگتونه که میخواد بیاد عزیزم..لباساشو وسیله هاشو ضدعفونی کن و بسپار ب ...

میدونم خودمم خیلی دلم براش تنگ شده میترسم ضدعفونی کنم بهش بر بخوره اخه

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

من مامانم میخواست بیاد خونه م. بهش گفتم اول برو تست کرونا بده بعد بیا. البته طوری بهش گفتم ناراحت نشه. اونم نیومد رفت خونه عموم. زن عموم هم وایتکسو رقیق کرده بود گفته بود دستاشو بشوره باهاش. مامانمم به وایتکس حساسیت داره حالش بد شده بود

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
نه حیوانات نمیگیرن براساس حرف چندین دامپزشک میگم با مدرک 

دقیقا خود وزارت بهداشت اعلام کرد این ویروس کرونای ۲۰۱۹روی حیوانات اثری نداره

بااینک اعلب ویروسا رو حیوانات اثر میزاره و از حیوانات به انسان منتقل میشه

ولی این ویروس اینطور نیست

ببخشید اینو میگم اما نمیدونم چرا یهو دلم بابامو خواست ..حاضرم هممممممممه دنیارو بدم نفسمو بگیرن یک ب ...

منم مثل خودت دلم برای بابام تنگه 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘