2777
2789
عنوان

یچی میگم نخندین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 100 پست

خب الان کجاش خنده داشت؟آفرین به شوهرت که اینقد به فکرته قدرشو بدون

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد دل نیستش اصلاااا خیلی خوبه فقط خیلی حساسه روم رو پوششم اینا ولی اصلا باهام بدرحرف نمیزنه حتی منم ...

خب شمامیتونی منم فقط روپوشش وآرایشم حساسه که میخوام امروزی باشم نمیزاره تقریبابایدچادرسرم باشه ویه کرم ببشترنزنم مگه هرچی خواستم بزنم بگم رژبزنم بعداجازه دادبزنم برم بگم خوبه یاکمش کنم واینا خلاصه الان درگیرطلاق عاطفی هستیم شایدبعدش جدی شد،البته نمیزارم درس بخونم تادیپلم ببشترنخوندم۱۹سالمه،والان یه افسرده شدیدشدم خوشبحالت نامزدی من تنهاتوخونه همیشه هیج جاهم نمیزاره برم

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
نه گفتم حتما این پولدارا میان مسخره میکنن!

غلط میکنه کسی شرایط بد اقتصادی کسی  رو مسخره کنه...با همه چی‌که نمیشه شوخی کرد

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
خب شمامیتونی منم فقط روپوشش وآرایشم حساسه که میخوام امروزی باشم نمیزاره تقریبابایدچادرسرم باشه ویه ک ...

بمن گفت حجاب کامل چادره من دوس دارم خانومم چادری باشع با حیا باشه اما حالا که خودت دوس نداری حس میکنی دستو پا گیره برات چادر نپوش اما شالتو بکش جلو مانتوی کوتاهو جذبو جلو باز نپوش ارایش میکنی بکن ولی رژم پر رنگ باشه یا جیغ باشه گیر میده یا ارایشم غلیظ باشه میذاره برم بیرون با خانوادم هرجاییی ک بخام برم ولی قلیون و اینا خط قرمزشه با دوستامم بیشتر از یکی رو ساعت اونم هوا تاریک نشه و خلاصه این چیزا منم کنار اومدم

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
وای شوهر منم دقیقا اینجوریه ،هیچی واسه خودش نمیخره الانم دوساله لباسای کهنه داداششو میپوشه 

وای این دیگه خیلی غم انگیزه،خوب حداقل سالی یه دست براش بگير و هدیه بده بهش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب شمامیتونی منم فقط روپوشش وآرایشم حساسه که میخوام امروزی باشم نمیزاره تقریبابایدچادرسرم باشه ویه ک ...

درسمم گفته اگه میخای ادامه بده منم دیپلمم ولی شرایطش نیست شرایط مالیو اینا خودمم تمایلی ندارم میگه برو کلاس زبانو فلان البته قبل این کرونا

نصفممون همینطوریم گلم😔😔

فدات بشم انشالله مشکل همه حل بشه میشه همه تاپیکامو بجز این گزارش بزنی ببخشیددددد اجی شرمنده ولی کسی گزارش نمیزنه منم امضاتو دیدم سواستفاده کردم صلوات میفرسم برات😊😘

بمن گفت حجاب کامل چادره من دوس دارم خانومم چادری باشع با حیا باشه اما حالا که خودت دوس نداری حس میکن ...

دقیقاصبح تاشبتویروزتومیگی برام؟

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
هعیی من بمیرمم نمیذارم همچین کاری کنه هرماه میاد میگه مانتو داری فلان مانتوت یکم رنگش فلان شده روسری ...

ما هم نزدیک ۶ ساله ازدواج کردیم

خودش ک اصلا تو فکر نیست.همیشه خودم براش لباس میخرم.وگرنه بزاریش لباس پاره هم میپوشه

یا دمپایی پاره

خودشو کوچه علی چپ میزنه و میپوشه😶😶😶

ن با کارت خودشم هااااااا.با پس انداز خودم میخرم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹