ما نامزدیم نامزدمم اوضاع مالیش بده ماجراش طولانیه اگه بگم نمیخونین(ب این گیر ندین ک ما برا عید میخایم لباس بگیریم😑😂 خاهشا)بعد عید برا من لباس گرفتع مانتو و لباس خونگی و شال و کفش و کتونیو اینا میگم برا خودت بگیر میگه تو مهم تری ینی پول نداره!میگم چطور برا من هرماه پول میزنی یا مصلن فلان چیزو میخری واسه من یا خونمون پول داری میگه تو مهم تری درضمن اینم بگم الان کارشون خیلی بد شده هر هفتع چن روز پیشتر نمیره تازه اگه بره!!!! انقد دلم براش میسوزه لعنت ب این زندگی کوفتی!!!! هنو سی سالش نشده نه تفریحی داره نه هیچی!یا سرکاره یا از خستگی خابه😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب شمامیتونی منم فقط روپوشش وآرایشم حساسه که میخوام امروزی باشم نمیزاره تقریبابایدچادرسرم باشه ویه ک ...
بمن گفت حجاب کامل چادره من دوس دارم خانومم چادری باشع با حیا باشه اما حالا که خودت دوس نداری حس میکنی دستو پا گیره برات چادر نپوش اما شالتو بکش جلو مانتوی کوتاهو جذبو جلو باز نپوش ارایش میکنی بکن ولی رژم پر رنگ باشه یا جیغ باشه گیر میده یا ارایشم غلیظ باشه میذاره برم بیرون با خانوادم هرجاییی ک بخام برم ولی قلیون و اینا خط قرمزشه با دوستامم بیشتر از یکی رو ساعت اونم هوا تاریک نشه و خلاصه این چیزا منم کنار اومدم
وای این دیگه خیلی غم انگیزه،خوب حداقل سالی یه دست براش بگير و هدیه بده بهش
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
فدات بشم انشالله مشکل همه حل بشه میشه همه تاپیکامو بجز این گزارش بزنی ببخشیددددد اجی شرمنده ولی کسی گزارش نمیزنه منم امضاتو دیدم سواستفاده کردم صلوات میفرسم برات😊😘