2777
2789
عنوان

یچی میگم نخندین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 100 پست
عه عزیزم شوهر منم سید هستن😍😘یهو نباید درش بیاری که باهاش حرف بزن یکمم صبوری کن با زبون خوش بگو مصل ...

یه سوال ببخشیدفضولی نباشه شماچهرتن خاوری هستید؟کجایی هستید؟

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
عه عزیزم شوهر منم سید هستن😍😘یهو نباید درش بیاری که باهاش حرف بزن یکمم صبوری کن با زبون خوش بگو مصل ...

باشه عزیزم میگم انشالله اگه تاثیربزاره،ماخیلی دعوامیکنیم الانم قهریم،دیروزسرحاضرنبودن ناهارکلی جروبحث وفحش کادی شد،من یکم خیلی تنبلم چکارکنم ازبس توخونه خوابیدم ازبیکاری دیگه حوصله هیج کارندارم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم میگم انشالله اگه تاثیربزاره،ماخیلی دعوامیکنیم الانم قهریم،دیروزسرحاضرنبودن ناهارکلی جروبح ...

اجی خب باید این مشکل حل بشه فک میکنم شوهرت کمی بد اخلاقه اما همچی با سیاست های زنونه درست میشه تو یه چن وقت با زبون خوش حرف بزن باهاش از سرکار اومد برو استقبالش 😍ولی یچی بگم😑😂😂امیدوارم نی نی یارا کاربریمو نترکونن ولی بخدا راسته تجربه دارم ک میگم نقط ضف مردا یکی شکمشونه یکی زیر شکمشون 😶😑

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
وای چه عالی😍سیدهاازنظرت دیونن؟😕

وا چرا دیونه باشن😊اتفاقا من بخاطر این موضوع خیلی احترامشو نگه میدارم بهش توهین نمیکنم فحش ک بجای خودش اصن😊

اجی خب باید این مشکل حل بشه فک میکنم شوهرت کمی بد اخلاقه اما همچی با سیاست های زنونه درست میشه تو یه ...

خب زیرشکمش که چون من هاتتتم اون سردمشکلی نداره براهمون وقای دعوامیکنیم نمیادسراغم😔،ولی شکمشم که تنبلم،شماچندسالتونه؟

خب زیرشکمش که چون من هاتتتم اون سردمشکلی نداره براهمون وقای دعوامیکنیم نمیادسراغم😔،ولی شکمشم که تنب ...

ولی ما دوتایی خیلی هاتیم😬🤭شکمشم که کاری ندارع نهایتش ۳ساعت وقتتو میگیره عزیزم من ۲۲ سالمه چن سال دوست بودیم الانم نامزدیم!

ولی ما دوتایی خیلی هاتیم😬🤭شکمشم که کاری ندارع نهایتش ۳ساعت وقتتو میگیره عزیزم من ۲۲ سالمه چن سال د ...

من۱۹سالمه شش ماه توعقدبودیم یسال ونیم خانه دار،خب اونکه مسلماچون سیده هاته توهم ایول😘😊☺😉

من۱۹سالمه شش ماه توعقدبودیم یسال ونیم خانه دار،خب اونکه مسلماچون سیده هاته توهم ایول😘😊☺😉

ایجونم 😍😘😘چقد زود عروسی کردی البته عیبی نداره سنتی بود؟چطور؟😅مگه سیدا هاتن؟اون خیلیییی هاته منم ک ازون بدتر😑😆اگه اشکالی نداره درخاست بدم؟خصوصی حرف بزنیم؟اگرم نه که هیچی عزیزم حوصلم یکمی سر رفته شوهرم خابش برده

ایجونم 😍😘😘چقد زود عروسی کردی البته عیبی نداره سنتی بود؟چطور؟😅مگه سیدا هاتن؟اون خیلیییی هاته منم ...

درخواست بده من خوصله ندارم😁