2777
2789
عنوان

یچی میگم نخندین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 100 پست
درسمم گفته اگه میخای ادامه بده منم دیپلمم ولی شرایطش نیست شرایط مالیو اینا خودمم تمایلی ندارم میگه ب ...

کلاس زبان که گرون تره😂ولی خب به منم میگه بردکلاس موسیقی حالاهرنوع سازی و....،زبان،وخیلی چیزاولی وقتی میخوام برم هی امروزفردامیکنه یاهم دعوامون میشه سریه چیزدیگه میگه تمام حرفام کنسل

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
ما هم نزدیک ۶ ساله ازدواج کردیم خودش ک اصلا تو فکر نیست.همیشه خودم براش لباس میخرم.وگرنه بزاریش لبا ...

اهوم😔ولی برا من کم کمش هر ۳ ماه یبار لباس میگیره از کیف و کفش گرفته تااااا لباس زیر هی میگم لازم ندارم میره میگیره چون یدفه من کتونیمو تازه گرفتع بودم اول این رمستون بعد توش اب میرفت نمیدونم چرااا بعد از دهنم پرید گفتم مامان من اینو اونروزی خریدم چرا توش اب میره اینا بعد ماامانم اونو چند وقت پیش ب روی شوهرم اورد گفت کتونی نداره فلان انقد گریه کردم انقد باهاش دعوا کردم شوهرمم هیچی نگفت گفتش بریم میگیرم براشش حتما جنسش خوب نبوده

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس زبان که گرون تره😂ولی خب به منم میگه بردکلاس موسیقی حالاهرنوع سازی و....،زبان،وخیلی چیزاولی وقت ...

برا اون فرقی نمیکنع هزینش میگه خودت علاقه داشتع باشی ولی من کلا خوشم نمیاد خودشم ک زوری میخاست ثبت نام کنع نذاشتم 

اهوم😔ولی برا من کم کمش هر ۳ ماه یبار لباس میگیره از کیف و کفش گرفته تااااا لباس زیر هی میگم لازم ند ...

ن والا

ن برا من میخره ن خودش

بزور باید ببرمش.یا کلی گیر بدم ک بخره چیزی

ندار هم نیستیم.نمیدونم چرا اینجوره

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
دقیقاصبح تاشبتویروزتومیگی برام؟

من صبا ک بیداررمیشم نامزدم زنگ میزنه ثب بخیر و اینا یکم حرف میزنیم  صبونه میخورم تو خونه اگه کاری داشتع باشم میکنم یا میرم خرید یا با زنداداشم اینا میرم پارکی جایی پیاده روی ناهار درست میکنم کتاب میخونم دوبارع سر ظهر زنگ میزنم اس میدم اس میده یا مصلن سریال میبینم اگه بخام با دوستام باشم زنگ میزنم اجازه میگیرم میگم کجا میرم باکی میرم میگه تا قبل اینک هوا تاریک شه خونه باشووو رژتو پر رنگ نزنو اینا خلاصه خونع اقوامم بخام برم بهش زنگ میزنم میگم میگه برو و اینا 

من صبا ک بیداررمیشم نامزدم زنگ میزنه ثب بخیر و اینا یکم حرف میزنیم  صبونه میخورم تو خونه اگه کا ...

شبم شام درست میکنم بین این کارام همش باهم در ارتباطیم شبم میاد یه ساعت جت میکنیم یا وسط چت خابش میبرع

ن والا ن برا من میخره ن خودش بزور باید ببرمش.یا کلی گیر بدم ک بخره چیزی ندار هم نیستیم.نمیدونم چر ...

ببخشید اجی ولی احیانن خسیس نیست؟میگم حالا که پول دارین چیزی نمیخره خدای نکرده لابد خسیسه

من صبا ک بیداررمیشم نامزدم زنگ میزنه ثب بخیر و اینا یکم حرف میزنیم  صبونه میخورم تو خونه اگه کا ...

خوبه خداروشکربرامنم دعاکن کلافه شدم

چرادیگه میگم برام دعاکن

نمیتونی با سیاست حلش کنی؟منم میگفت چادر بپوش اون اوایل یکم باهاش حرف زدم گفت نپوش ولی حجابت درست رعایت کن و...

نمیتونی با سیاست حلش کنی؟منم میگفت چادر بپوش اون اوایل یکم باهاش حرف زدم گفت نپوش ولی حجابت درست رعا ...

انگارنمیشه چون من زودداغ میکنم واینم چندباری امتحان کردم وپشیدم وایناتامیام نپوشم دعوابزرگ مبشه درحدی که قیامت میشه من خودم سیده هستم نمیخوام زیادبی حجاب باشم ولی دلم میخوادامروزباشم

انگارنمیشه چون من زودداغ میکنم واینم چندباری امتحان کردم وپشیدم وایناتامیام نپوشم دعوابزرگ مبشه درحد ...

عه عزیزم شوهر منم سید هستن😍😘یهو نباید درش بیاری که باهاش حرف بزن یکمم صبوری کن با زبون خوش بگو مصلن عزیزم عشقم من تو خونه میمونم حوصلم سر میره سنیم ندارم هیچ جا نمیتونم برم لباس پوشیدنمم ک اونجوری هیچی ب انتخاب من نیسو فلان