2777
2789
عنوان

یچی میگم نخندین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 100 پست
صاف کار

خدا بهش توان و به پولش برکت بده

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
اره دقیقن😖😞هعی بعد من میخام براش یچی بخرم ناراحت میشه الکی الکی ک مثلن براش نخرم میگه پولتو ب رخ م ...

چندسالته؟وچندسالشه؟ازصبح تاشب سرکاره توچکارمیکنی؟؟؟؟خیلی برام مهمه جواب بده

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لباساش تمیزه وبه اندازه داره نمیخادبراش غصه بخوری وباهاش دعواکنی 

نه تمیز هست ولی اونقدری نیستش مصلن کت نداره کاپشنش خراب شده و... دعوا نمیکنم فقط میگم من دارم کم بگیر واس خودت بگیر میگه تو میری جلو فامیلاتون مهمونی زیاد میری نمیخام چیزی کم داشته باشی یا مامانت سر کوفت چیزیو بزنه و ...

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
چندسالته؟وچندسالشه؟ازصبح تاشب سرکاره توچکارمیکنی؟؟؟؟خیلی برام مهمه جواب بده

ما نامزدیم عزیزم ازدواجمونم ک دوست بودیم همه مخالفن و ... من ۲۲ اون ۲۶

خداروشکر عزیزم همسرت خوبه.اول خدا جنبه و دوم پولش بده بهتون.خوشبخت باشی

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
شایداین پوردشون خوب باشه ولی وای ازاینکه بددل باشه

بد دل نیستش اصلاااا خیلی خوبه فقط خیلی حساسه روم رو پوششم اینا ولی اصلا باهام بدرحرف نمیزنه حتی منم پوششم رعایت میکنم دیگه کاری نداره