2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
نگران نباش عزیزم، منم بارداری اولم پوچ بود ولی بعدش خدا پسرمو بهم داد، شما هم ان شاءالله دوباره ماما ...

چقدر خوب که بهم گفتی .. اولین بار پوچ بودی؟ بعدش دلیل سقط اولت چی بود؟ تقویت کردی خودتو؟

چتدوقت بعد باردارشدی؟

ببخشید تمام سوالای ذهنمو پرسیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر خوب که بهم گفتی .. اولین بار پوچ بودی؟ بعدش دلیل سقط اولت چی بود؟ تقویت کردی خودتو؟ چتدوقت بعد ...

اره عزیزم بارداری اولم پوچ بود، دکتر گفت معمولا جنین وقتی مشکل داشته باشه و درست تشکیل نشه بدن خودش دفعش میکنه... بعد از سقط یه چند روز کمرمو بستم و کاچی و اینجور چیزا خوردم، ولی تا اومدم دوباره اقدام‌کنم تفریبا یکسال طول کشید اونم بخاطر این بود که کیست داشتم و دکتر گفت شش ماه بعد از سقط اقدام کنم، تو اون مدت بکسال هم مکمل ویتامین و اسید فولیک میخوردم و هر دو بارداریمم با اولین اقدام بود... ولی برای این دومین بچه  چندماه طول کشید دیگه که اینم اینجوری شده

فردا وقت سونو دارم برام دعا کن یه کورسوی امید دارم هنوز🤦🏻‍♀️

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اره عزیزم بارداری اولم پوچ بود، دکتر گفت معمولا جنین وقتی مشکل داشته باشه و درست تشکیل نشه بدن خودش ...

ایسالا خوش خبر هستی عزیزم .. حتما بهم خبر خوشحالی بده .. پس سقط اولیه رایج هست بین همه؟ تو چند سالگی بارداری پوچ داشتی؟ ببخشید همش سوال میکنم ازت شرمندم

ایسالا خوش خبر هستی عزیزم .. حتما بهم خبر خوشحالی بده .. پس سقط اولیه رایج هست بین همه؟ تو چند سالگی ...

مرسی عزیزم ان شاءالله

خواهش میکنم راحت باش،بله رایجه البته دکترا دلیل مشخصی براش ندارن... من سی سالم بود ولی خب زبطی به سن نداره چون یکی از اشناهامون بیست و خورده ای سالش بود که بارداری پوچ داشت

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ایسالا خوش خبر هستی عزیزم .. حتما بهم خبر خوشحالی بده .. پس سقط اولیه رایج هست بین همه؟ تو چند سالگی ...

عزیزم چون گفته بودی بهت خبر بدم برات کامنت میذارم، ببخشید که خبر خوبی ندارم!امروز سونو شدم و متاسفانه قلب جنین ضربان نداشت و ساک حاملگی اومده بود پایین رحم، دکتر گفت یا میتونی کورتاژ کنی یا تو خونه منتظر بمونی تا طبیعی بیفته.. که البته خود دکتر نظرش رو طبیعی بود بخاطر اوضاع بیمارستانا...منم اومدم خونه و افتادم به خونه تکونی و خوردن جوشونده و... دعا کن خودش دفع بشه و کارم به کورتاژ نرسه🙏🏻

عزیزم چون گفته بودی بهت خبر بدم برات کامنت میذارم، ببخشید که خبر خوبی ندارم!امروز سونو شدم و متاسفان ...

خیلی ناراحت شدم 😢😢 صلاح خداروشکر کنیم

ایشالا که طبیعی دفع میشه نگران نباش عزیزم

دارو چی داد ؟

زیاد کار سنگین هم نکن ضرر داره برای کمرت

خیلی ناراحت شدم 😢😢 صلاح خداروشکر کنیم ایشالا که طبیعی دفع میشه نگران نباش عزیزم دارو چی داد ؟ ز ...

خدانکنه ناراحت بشی عزیزم، دیگه خواست خدا بوده

دکتر دارو نداد گفت چون اومده پایین رحم خودش دفع میشه ولی ممکنه زمان ببره، خودم گفتم قرص بده برام نوشت ولی گفت راحت نمیتونی گیر بیاری

از دکترتون راضی هستین؟

بله خیلی صبور و خوبن،خیلی هم وقت میذارن برای بیمارحتی اگر مطبشم شلوغ باشه..