2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
دقیقا مثل زایمانه😥😥منم کاچی میخورم و پودر نخود و تخم مرغ میزنم .. قرص کمر رو شنیدم اما انجام ندادم ...

خواهش میکنم عزیزم، قرص کمر خیلی خوبه ، حتی میتونی پودرش کنی تو کاچی هم بریزی البته تلخه کم باید بریزی 

راستی برای منم داره میفته متاسفانه، یه لخته خون با بافت جگر ازم دفع شد،  از دکترم پرسیدم گفت ممکنه بخشی از جنین بوده باشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بهش فکر نکن عزیزم  .. چیزیست که از قدرت ما خارج هست و خدا برامون صلاح دونسته ..شکرکنیم و ا ...

ممنون عزیزم ایشالا خدا هر چه زودتر حال دلمون خوب کنه من یه پسر چهارساله دارم این دومی بود راضیم به رضای خدای مهربون

خواهش میکنم عزیزم، قرص کمر خیلی خوبه ، حتی میتونی پودرش کنی تو کاچی هم بریزی البته تلخه کم باید بریز ...

ناراحت شدم خیلی .. صلاح خدا هر چی باشه بی شک بهترینه برای بنده هاش .. بارداری اولت؟ .. ممنون از راهنماییات عزیزم

ناراحت شدم خیلی .. صلاح خدا هر چی باشه بی شک بهترینه برای بنده هاش .. بارداری اولت؟ .. ممنون از راهن ...

ممنون عزیزم، خدانکنه ناراحت بشی، نه بارداری اولم نیست یه پسر دارم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

خانوما من از دیروز 6تا بی بی چک زدم 3تاش مثبت شده سه تاش منفی...دیوونه شدم و سردرگم..با دومارک مختلف

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
عزیزم ببخشید،نخود را چطوری پودرش کردی؟

یکساعت گذاشتم خیس خورد و بعد با آسیاب پودرش کردم اما امروز دوستم گفت که عطاری ها آماده ش رو هم دارند .. اگه دسترسی به عطاری داشتی اماده ش هم خوبه

خانوما من از دیروز 6تا بی بی چک زدم 3تاش مثبت شده سه تاش منفی...دیوونه شدم و سردرگم..با دومارک مختلف

عزیزم بهتره چندروز دیگه هم امتحان کنی .. اگه خیلی پریودت تاخیر افتاده حتما ازمایش بتا بده ..ایشالا خوش خبر باشی💋

الهی شکر خدانگهدارش باشه ..من بارداری اولم بود ..خیلی برام دعا کن خیلی نگرانم😢

نگران نباش عزیزم، منم بارداری اولم پوچ بود ولی بعدش خدا پسرمو بهم داد، شما هم ان شاءالله دوباره مامان میشی و دوران خوب بارداری و بچه داریو تجربه میکنی این روزا هم از یاد میبری🙏🏻❤️