2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
منم ۱۳ آذر سقط کردم،اصلا غصه نخور باشه؟خدا بزرگه،من مطمئنم زود زود دوباره باردار میشیم😊

تو جیکار کردی که روحیه ات رو حفظ کردی عزیزم؟ به منم یادبده😢😢 ؟ چند سالته؟ بارداری اولته؟

الهی به زودی همه چی روبراه بشه .. یعنی خونت غلیظ بوده باعث سقط شده؟

خونم غلیظ نیست یه جهش تو فاکتور انعقاد دارم 

باعت میشه خون تو پشت جفت لخته بشه البته دکترم گفته این دلیل قطعی سقط ت نمیتونه باشه دیگ آمپول وداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جیکار کردی که روحیه ات رو حفظ کردی عزیزم؟ به منم یادبده😢😢 ؟ چند سالته؟ بارداری اولته؟

من خیلی حالم بد بود شبی که سقط کردم تا صبح نخوابیدم،شوهرمو گفتم برو بیرون میخوام تنها باشم نشستم بلند بلند با خدا حرف زدم و گریه کردم،همسایه ندارم خوشبختانه😊بعدش گفتم تا کی گریه کنم تا کی غصه بخورن اگه بخوام ی آدم افسرده شم زندگیم خراب میشه اعصاب شوهرمم بهم میریزه،گفتم تنها کسی که میتونه کمکم کنه خودمم،اول خودتو خالی کن،بعدش ی دوش بگیر بزار سبک شی،بعد ی دفتر برمیدارم هرروز واسه خدا نامه مینویسم هرچی ازش میخوام مینویسم انقدر آروم میشم که نگو،اصلا ناامید نشم رفتم دکتر هرچی دکتر گفت گوش دادم خیلی با نشاط تر از قبل شدم،ورزش میکنم میرقصم واسه خودم هدیه میخرم،به سقطم اصلا فکر نمیکنم،ی لحظه فکرش میاد تو ذهنم سریع میگم خدا اینطوری خواست خودش کمکم میکنه و آروم میشم،انشالله این ماهم میخوام اقدام کنم

بچه ها خوندم پیاماتونو میدونم سقط خیلی بده  دقیقا حس تون درک میکنم دلتنگی زیاااااد 

من  سونو آزمایشم جمع کردم هرزگاهی نگاش میکنم گریه میکنم بچه اولم بود همیشههه تو دلم هست ولی نگران نباشید روحی وجسمی به خودتون برسید 

شما یه بار باردار شدین مطمنم زود باردار میشین نی نی خوشکل میارین 

اول خودتو خوب خالی کن،سوگواری کن گریه کن،فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی،من که اینجوری ام،با خودم کنار اومدم که شد،تموم شد رفت،خدا رو شکر بدتر از اینا اتفاق نیافتاد،قرار نیست همیشه همینطور بمونه که،انقدرا هستن و بودن مثل من و شما که الان بچه هاشون از سر و کولشون میرن بالا😊

اول خودتو خوب خالی کن،سوگواری کن گریه کن،فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی،من که اینجوری ام،با خودم کن ...

دقیقااا منم یمدت بد افسرده شدم امااااا فهمیدم خدا بزرگتر از این حرفاست شوهرم میگه حتما حکمته به خدا توکل کن

من خیلی حالم بد بود شبی که سقط کردم تا صبح نخوابیدم،شوهرمو گفتم برو بیرون میخوام تنها باشم نشستم بلن ...

منم شبش تا صبح نخوابیدم .. انقدر درد کشیدم فقط خداروشکر کردم گفتم صلاح تو بوده که اینطور بشه شکرت .. ولی کم طاقتم .. باید همینکارو کنم مرسی از راهنماییهات عزیزم .. الهی به زودی نی نی بیاری و بغلش کنی 

دقیقااا منم یمدت بد افسرده شدم امااااا فهمیدم خدا بزرگتر از این حرفاست شوهرم میگه حتما حکمته به خدا ...

من افتادم به خونریزی فهمیدم دارم سقط میکنم،تو راه شوهرم گفت انشالله که سقط نشده اگه گفتن سقط شده اصلا کفر نگیا فقط بگو خدایا شکرت،دکتر سونوگرافی تا دستگاه رو گذاشت گفت سقط شده رحمت خالیه،گفتم خداروشور،چشماش گرد شد گفت نمیخواستیش؟گفتم نه،ولی خداروشکر که حداقل راحت سقط شد خداروشکر میکنم چون صلاحش این بود

منم شبش تا صبح نخوابیدم .. انقدر درد کشیدم فقط خداروشکر کردم گفتم صلاح تو بوده که اینطور بشه شکرت .. ...

من اصلا درد نکشیدم بخدا هیچی نفهمیدم،خودشم سقط شد،طفلی اصلا اذیتم نکرد عرچند چیزی نبود که بارداری پوچ بود ولی من مطمئنم روزای خوبم میاد😊دکتر رفتی؟

عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون،خوشحال میشم بعدها جویای احوالتون باشم یا هرتجربه ای داشتیم در اختیار ...

من فروردین میخوام اقدام کنم تو رو خدا برام دعا کنید برام بمونه خیلی بهش نیاززز دارم خیلی هر وقت اطرافیانم باردار میشن ناخوداگاه اشکام میریزه داغون میشم