2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بعد ازاینکه بردیش مشاوره بهش فرصت هم دادی که بهتر بشه گلم؟! ابراز پشیمونی هم شوهرت موقع طلاق می‌کرد که التماس کنه برگردی و بگه قول میدم عوض بشم و....؟!؟؟؟ آخه شوهرمن خیلی التماس میکنه برگردم میگه عوص شدم و... 

شوهرت بعد ازاینکه بردیش مشاوره بهش فرصت هم دادی که بهتر بشه گلم؟! ابراز پشیمونی هم شوهرت موقع طلاق م ...

۳سال بهش فرصت دادم.هرماه ک مچش رو میگرفتم با دوست‌دختراش التماس میکرد ببخشمش بهش فرصت بدم..۳ساااال فرصت دادم..این سری‌ام تموم کردم.کلی التماس و گریه کرد ولی من میشناسمش.نه عوض میشند نه پشیمون..

۳سال بهش فرصت دادم.هرماه ک مچش رو میگرفتم با دوست‌دختراش التماس میکرد ببخشمش بهش فرصت بدم..۳ساااال ف ...

بخدا شوهرمنم خیلی التماس میکنه بعصی وقتا منه ساده دلم براش میسوزه😔😑

۳سال بهش فرصت دادم.هرماه ک مچش رو میگرفتم با دوست‌دختراش التماس میکرد ببخشمش بهش فرصت بدم..۳ساااال ف ...

عزیزم من شوهرم وقتی صحبت میکنه تا نصفه های صحبتش میره تو یه بحث دیگه مثلا درباره کارو زندگی و.. صحبت میکنه یهو میره تو بحث امام حسین و... شوهرتو هم همینجور بود؟! 

عزیزم من شوهرم وقتی صحبت میکنه تا نصفه های صحبتش میره تو یه بحث دیگه مثلا درباره کارو زندگی و.. صحبت ...

😂😂😂😂نه تنها چیزی ک حرف نمیزد راحب همین چیزا بود.. ولی چندبارقسم خورد دست گذاشت رو قران..ولی بازم تکرار کرد.منم گریه میکرد دلم‌میسوخت..این سری هم یبار اومد جلوی‌خونه بابام اینا زیرپنجره اتاق من شروع کرد یه گریه کردن هی داد میزد غلط کردم..باورکن همونجا نشستم گریه کردم دلم ریش شد براش..من خیلیییی زوددلم میسوزه.حتی نمیتونم کسیو نفرین کنم😭ولی کارد به استخونم رسید.دل سوزیمو گذاشتم کنار

😂😂😂😂نه تنها چیزی ک حرف نمیزد راحب همین چیزا بود.. ولی چندبارقسم خورد دست گذاشت رو قران..ولی بازم ...

وااای عین منی دلرحم و ساده😢😢😢زود تونستی فراموشش کنی؟! من برای دلتنگی بعدنم میترسم😔

مامان باباش انقدرررر بدجنس هستن.میدونن که پسرشون مقصره میدونن که دنبال زن‌بازی بوده.میدونن که من تواون۳سال زندگی هیچی ازش نخواستم با همه‌چیش کنار اومدم.همیشه هم میگفتند تو خیلی پسرمارو خوب نگه میداری.ولی الان انقدرمنو نفرین میکنن میگند پسرما اصلا مقصر نبوده اصلا خیانت نکرده..ایمانشونو فروختن وجدانشونو گذاشتن زیرپا..ولی من حتی دلم نیومد یه‌ذره نفرینشون کنم.چون معتقدم نفرین برمیگرده به خود آدم

مامان باباش انقدرررر بدجنس هستن.میدونن که پسرشون مقصره میدونن که دنبال زن‌بازی بوده.میدونن که من توا ...

وااای نکنه تو منی😲خدا شاهده خانواده شوهرمنم همینن بدجنس ظاهرنما الان ک اومدم خونه بابام کلی نفرینم کردن ک اهل زندگی نبود و.. با اینکه می‌دونستن مشکل از بچشونه بخدا قسم منم اصلا نه حوصله نفرینو دارم نه زبونشو

وااای عین منی دلرحم و ساده😢😢😢زود تونستی فراموشش کنی؟! من برای دلتنگی بعدنم میترسم😔

فراموش که نمیشه.بالاخره تواون ۳سال یه روزایی باهم داشتیم.خاطره داشتیم..ولی اذیت نشدم.چون به محض جداییم با نامزدم آشناشدم و اون یه کاری کردمن کل گذشتم رو فراموش کنم و خداروشکرکنم که ازاون زندگی نکبت و لجن راحت شدم.

فراموش که نمیشه.بالاخره تواون ۳سال یه روزایی باهم داشتیم.خاطره داشتیم..ولی اذیت نشدم.چون به محض جدای ...

بخدا من همش دنبال سرکتاب و فالگیر خوب هستم ببینم آیندم چی میشه اونقد نگرانم که شب وروزم شده بی خواب و خوراکی و بی خوابی و تپش قلب شدم 43کیلو😔😢😢

وااای نکنه تو منی😲خدا شاهده خانواده شوهرمنم همینن بدجنس ظاهرنما الان ک اومدم خونه بابام کلی نفرینم ...

شاااید🤭 ایناهم میگند اون اهل زندگی نبود درصورتی که من همه کااااار براش کردم.بخدا تواون ۳سال ۳تا مانتوهم نخریدم..کل پولاشو خرج خانم‌بازی میکرد🥺😪

بخدا من همش دنبال سرکتاب و فالگیر خوب هستم ببینم آیندم چی میشه اونقد نگرانم که شب وروزم شده بی خواب ...

عزیزززم..خدابه قلبت و زندگیت آرامش بده..میتونی ازش مهریه بگیری؟یا در اضای حق طلاق مهریتو بخشیدی؟