2821
2789
🥺🥺🥺عزیزززم.ازخدا بهترینارو برات میخوام

برام دعا کن منم برا شما دعا میکنم اهل نماز روزه ام سرنماز دعات میکنم😢😢😔انشاله بهترینها نصیبت بشه بحق این وقت عزیز🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم.🥺حتمادعات میکنم خانمی🥺امیدوارم خوشبخت و عاقبت‌بخیربشی عزیزم😘

فردا با هزار فکر و ترس میرم اقدام برای طلاق برای دومین بار با سن 39 سال دعام کن خیلی محتاجم مادر ندارم فقط پدر دارم😔منم دعات میکنم😢😢😢🙏

بازم سنتون کمه خدا روشکر

اره.کوشولوام☺️هروقت میرفتم دادگاه یکی ازم خاستگاری میکرد😂😂منم حال روحیم خراب بود انقدر بدبرخورد میکردم باهاشون..😂😂یبار یکیشون گفت اوه اوه انقدرعصبی بودی حتما کارت به اینجارسیده😐💔

فردا با هزار فکر و ترس میرم اقدام برای طلاق برای دومین بار با سن 39 سال دعام کن خیلی محتاجم مادر ندا ...

😭😭😭😭😭عزیزززززم😭خدارحمتشون کنه..باشوهرت مشاوره اینارفتی؟؟حتمااااا دعات میکنم..خیلی شرایط سخت و غم‌انگیزیه😭😭

اره.کوشولوام☺️هروقت میرفتم دادگاه یکی ازم خاستگاری میکرد😂😂منم حال روحیم خراب بود انقدر بدبرخورد می ...

عزییییزم 🙂😚انشاله اونی که لایقته برات خدا بذاره سرراهت دعات میکنم تو هم سنی نداری دلت پاکه دعا کن برای آیندم میترسم ازدواج نکنم برای بار سوم و آواره بشم😔😔😔😔😢

من الان نامزدکردم..برام دعاکن ایندفه واقعا خوشبخت‌بشم😘😘😘۳۹سالم سنی نیس عزیزم.خودتو نباز.مطمئن باش ...

ای جاااانم😚🌹🌹🌹♥️انشاله که خوشبخت بشی آبجی گلم♥️🙏برامنم دعا کن گلی جان♥️😔😔😔😔🙏خیلی نگران آینده ام هستم

😭😭😭😭😭عزیزززززم😭خدارحمتشون کنه..باشوهرت مشاوره اینارفتی؟؟حتمااااا دعات میکنم..خیلی شرایط سخت و ...

فدات بشم😢عزیزمی آره گلم مشاوره بردمش تشخیص دادن که پارانوئید داره بدبختیم اینه قبل از ازدواج سابقه اعتیاد به شیشه هم داشته رو مغز واعصاب و روانش اثرگذاشته😔😓تمام خانوادم میگن طلاق بگیر مشاورهم قطع امید کرده میگه درست نمیشن😓😓😔😔😔😔بخدا شبها تا صبح از استرس وتپش قلب خواب نمیرم 😢😢😢😢شهرمون کوچکه ومنم ازدواج دومم و متولد 59 مردم ازدور قضاوت میکنن😓میترسم دیگه کیس مناسب نیاد برام و آواره بشم😔خواهرام هم دلمو آتیش میزنن میگن شوهر میخوای چکار همشونم شوهرکردن آخه من بعد بابام چکار کنم اگه خدا نکرده طوریش شد پیرشدم کی ازمن نگهداری میکنه آخه من یعنی حق خوشبخت شدن نداشتم آخه به چه گناهی؟! به گناه اینکه نمازو روزه ام ترک نمیشه؟! 😓😓😔😢😢😢😢😢😢دعام کن آبجی شنیدم دعای نی نی سایتیا زود گیرا شده برای بعصی از کاربرا😓😓😓😓🙏

فدات بشم😢عزیزمی آره گلم مشاوره بردمش تشخیص دادن که پارانوئید داره بدبختیم اینه قبل از ازدواج سابقه ...

عزیززززم🥺منم شوهرمو پیش مشاوره و روانشناس و روانپزشک بردم.همشون گفتن جداشو.خیانت کار و دسته‌بزن و بددهن..اصلا نگران نباش مطمئن باش یکی پیدامیشه که لیاقتت رو داره..شاید حکمت اینجوری بوده.ناراحت نباش عزیزم برات دعامیکنم بهترینا قسمتت بشه💙😘

عزیززززم🥺منم شوهرمو پیش مشاوره و روانشناس و روانپزشک بردم.همشون گفتن جداشو.خیانت کار و دسته‌بزن و ب ...

شوهرمنم دست بزن داشت وسایل میشکست😓البته من ازطرف دادگاه مشاور نبردمش خودم بردمش... شما ازطرف دادگاه بردیش گلم؟! 

عزیززززم🥺منم شوهرمو پیش مشاوره و روانشناس و روانپزشک بردم.همشون گفتن جداشو.خیانت کار و دسته‌بزن و ب ...

عزیزم😓😔سابقه اعتیاد هم شوهرت داشت؟! آخه میگی دست بزن داشت

شوهرمنم دست بزن داشت وسایل میشکست😓البته من ازطرف دادگاه مشاور نبردمش خودم بردمش... شما ازطرف دادگاه ...

نه عزیزم..من گفتم که برای مشاوره دادگاه شماره خاموش دادم.من تو زندگیم بردمش مشاوره.خوب نشد

نه عزیزم..من گفتم که برای مشاوره دادگاه شماره خاموش دادم.من تو زندگیم بردمش مشاوره.خوب نشد

ببخشید اونموقع که من پست میذاشتم پیاده روی میکردم اصلا زیاد حواسم جمع نبود ببخش گلی♥️🙏😘انشاله دعا میکنم خوشبخت بشی  و جبران گذشتت بشه انشاله🌹🌹🌹♥️🙏

2824
2823
2791
2779
2792