2821
2789
شاااید🤭 ایناهم میگند اون اهل زندگی نبود درصورتی که من همه کااااار براش کردم.بخدا تواون ۳سال ۳تا مان ...

وااای منم قناعت زیاد میکردم ولی دست دلباز بود با اینکه دستش خالیه اما اخلاقش گند بدبین شکاک دست بزن تهمت زن وسایل میشکست وحشتناک منو خیلی بدجور میزد همه جام کبود میشد تا بخاطر گناه نکرده نمیگفتم غلط کردم دست بردارم نبود 😔😔😔😔بعدشم باید اونقد التماسش میکردم تا باهام آشتی کنه اما تابگی دوسم می‌داشت خیلی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااای منم قناعت زیاد میکردم ولی دست دلباز بود با اینکه دستش خالیه اما اخلاقش گند بدبین شکاک دست بزن ...

دوست داشت اون‌کارو نمیکرد عزیزم🥺شوهرمنم میگفت دوست دارم.حتی الانم میشنوم از این و اون..ولی من میگم دوستم داشت هیچوقت دستش روم بلندنمیشد..هیچوقت دست یکی دیگه رو نمیگفت..هیچوقت به کسی نمیگفت دوست دارم.و حرفای عاشقانه نمیزد..😔

دوست داشت اون‌کارو نمیکرد عزیزم🥺شوهرمنم میگفت دوست دارم.حتی الانم میشنوم از این و اون..ولی من میگم ...

فکر کنم شوهرم دست خودش نیس چون پارانوئید داره و سابقه اعتیاد قبل ازدواج رو اعصاب و روانش اثرگذاشته😔😔😔😔اگه دست خودش نبود ازش تعهد میگرفتم😔عزیزم فراموشش کن بمیرم برا دلت انشاله خوشبخت بشی گذشته رو فراموش کن😘😘😘

چطوری ازش حق طلاق گرفتی؟

وقتی اومدم خونه بابام تامنو دید زد زیر گریه ک چقد شکسته شدی لاغرشدی و... اومده بود التماس کردن ک گذشته رو فراموش کن برگرد من دیگه عوص شدم و.. منم ازفرصت استفاده کردم حق طلاق ازش گرفتم بعدشم که خ نه بابام بودم تا پنج ماه ابمون تو یه جوب نمی‌رفت رفتم مشاوره گفت مشکل پارانوئید داره و بخاطر سابقه شیشه روش اثر گذاشته منم امروز و فرداست ک اقدام کنم برای طلاق😔😔😔

وقتی اومدم خونه بابام تامنو دید زد زیر گریه ک چقد شکسته شدی لاغرشدی و... اومده بود التماس کردن ک گذش ...

باز اگه میتونی بهش فرصت بده..ببرش روانپزشک قرص بهش میده.ببین شاید الان ک تهدیدکردیش به طلاق شاید اخلاقش عوض شده باشه..برا من که نشد..😔

باز اگه میتونی بهش فرصت بده..ببرش روانپزشک قرص بهش میده.ببین شاید الان ک تهدیدکردیش به طلاق شاید اخل ...

آخه دوتا مشاور بهم گفتن عوص بشو نیستن اینجور آدمایی.. گفتن پارانوئید درمان نداره فقط با دارو تا درصدی کنترل میشه

2824
2823
2791
2779
2792