2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه پسر من یه روز آروم بشه بخدا دیگه خسته شدم اطرافیان میگن وقتی یک ساله شد آروم میشه ولی من ا ...

پسر منم همینطوری بود.

15ماه ب بعد خوابش بهترشد.

ب حرفم افتاد بهونه گیریاش کمتر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم یه دختر سیزده ماهه دارم..خیلی اذیت میکنه،..همش بهونه همش گریه..خیلی خسته م کرده..شانسی که دارم فقط شبا تا صبح رو اروم میخوابه ..ظهرها هم شاید یه ساعت بخوابه😔دیوانه شدم رسما..

ریفلاکس که داشت همون اوایل ولی خوب شد دیگه از ۶ ماهگی دارو بهش نمیدم

خوب نمیشه ریفلاکس

باهردندون در اوردن باهر سرماخوردن شدیدتر برمیگرده

اون طفلکتم درد داره ک اروم نمیشه و نمیتونه بخابه

ن بدقلقه ن بد خاب فقط درد داره

خواهشا حتما ببرش دکتر داروبگیره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بخدا خیلی اذیتم میکنه دیگه خسته شدم .امیدوارم ک پسر شما خوب شه بعد یک سالگی 

بخدا من دیگه امیدی ندارم از بس این بچه اذیتم کرده وای وقتی خواب هست حتما باید سینم دهنش باشه وگرنه بیدار میشه شب تا صبح هم ۲۰ بار بیدار میشه

خوب نمیشه ریفلاکس باهردندون در اوردن باهر سرماخوردن شدیدتر برمیگرده اون طفلکتم درد داره ک اروم نمی ...

عزیزم بخدا بردمش دکتر محسن دهقانی شیراز هست گفت چون وزن گیریش خوبه ریفلاکس هم نداره ولی با این وجود پنتو پروازول داد ولی خوب نشد قبل از اون هم دکتر حقیقت بردم که ایشون هم قرص نکسیوم دادن ولی باز پسر من آروم نشد

عزیزم بخدا بردمش دکتر محسن دهقانی شیراز هست گفت چون وزن گیریش خوبه ریفلاکس هم نداره ولی با این وجود ...

الرژی داره؟

شیرچی میدی؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سابقه ریفلاکس داره مطمئنم

گلم من همیشه تاپیک های شما رو دنبال میکردم ولی خواننده ی خاموش بودم میدونم که پسرتون حساسیت به پروتئین گاوی داره میخواستم بدونم یعنی ممکنه پسر منم اینطور باشه ولی آخه پسر من نه اگزما داره نه خون دیدم تو مدفوعش